Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorusia

Apteka w Piasecznie

Polecane posty

Gość chorusia

Jest jakaś w miarę przystępnie cenowo apteka na Józefosławiu? Często kupuję leki i nie ukrywam, że zależy mi też na fachowej obsłudze.

Gość sabrinna
Ja to chodzę na Nefrytową. W aptece miejskiej jest miła i kompetentna obsługa. Panie zawsze uśmiechnięte, chętnie żartują poprawia człowiekowi humor, a i ceny też mają niewygórowane...

Gość salsita
No ja tam byłam też niedawno, nie wiedziałam nawet, że ją otworzyli z powrotem, bo była jakiś czas zamknięta. No, ale dobrze, zawsze bliżej ;)

Gość gość
No ja też nie wiedziałam, ale fajnie mieć pod ręką taka aptekę gdzie zawsze można liczyć na fachową poradę.

Gość gość
Ja wczoraj tam kupowałam leki i dostałam plastry rozgrzewające Capsicum w prezencie :)

Gość Zuzanna28
A nie myślałaś o tym, aby zamawiać leki i kosmetyki apteczne przez internet? Ceny są o wiele niższe noi nie musisz stać w kolejce. Ja tak robię od kilku miesięcy i jestem zadowolona. Korzystam z apteki internetowej Volfarm.

Gość gość
Kupowanie leków w internecie jakoś mnie nie przekonuje, lubię jak aptekarka doradzi, dobierze kosmetyk do cery albo lek na przeziębienie czy kaszel..

najlepsza wg. mnie jest apteka miejska w piasecznie na ul. nefrytowej 16. Jest aktualnie po remoncie mają dobre promocje i jest dobrze zaopatrzona.

No właśnie miałam napisać, że na Nefrytowej apteka jest warta polecenia, sporo promocji teraz mają. A jeśli chodzi o fachową obsługę to też się nie zawiedziesz, panie farmaceutki chętnie służą radą i trafnie dobierają leki.

Gość gość
świetnie doradzają na nefrytowej. Dobrze piszą poprzednicy. Podzielam opinie odnośnie przystępnych cen.

Gość gość
mają teraz super ceny. Jeśli ktoś ma blisko na nefrytową to też muszę powiedzieć, że od niedawna jest to moja zaufana apteka.

Gość gość
chodzę na nefrytową. Lubię i polecam. Dużo promocji cenowych.

Gość Frykas78
Zuza spojrzałem na ofertę tej apteki. Jest niezła. Powiedz mi, jak długo czekasz na paczke? chciałem zamówić kosmetyk na urodziny dla mamy i kilka leków. Boję się, że nie dojdzie na czas.

Gość Zuzanna28
jak zamówisz kurierem to dojdzie nawet z dnia na dzień ;) ..pocztą też teoretycznie powinna szybko dotrzeć, ale wiadomo jak to jest...czasem paczka się zawieruszy albo listonosz nie wrzuci awiza.lepiej nie ryzykować ;D