Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjście ewakuacyjne

Sposób na zaręczyny

Polecane posty

Gość wyjście ewakuacyjne

Chcę oświadczyć się mojej wieloletniej dziewczynie. Mieszkamy razem i wiem, że trudno będzie mi ją zaskoczyć ;) Dlatego chcę wymyślić coś pięknego - żeby nawet jeśli nie będzie zaskoczona wspominała to bardzo miło. Czy myślicie, że wybranie się (w ładną pogodę, ale zimno będzie) na szczyt górski, oświadczyny z widokiem na dolinę przy zachodzie słońca, zamówienie kolacji w schronisku (wcześniej, z kwiatami, szampanem itp) i przenocowanie do rana i powrót to dobry sposób? Oboje uwielbiamy góry ale dawno nie byliśmy. A może poczekać do stycznia i oświadczyć się jej w Lwowie (jedziemy na wycieczkę ;))? A może jeszcze coś innego? Pomóżcie!

Gość gość
Zabierz ja gdzieś do restauracji na kolacje. Zamów na deser tort w jakimś oryginalnym kształcie a na nim napis WYJDZIESZ ZA MNIE no i oczywiscie pieścionek ukrtyt np. w róży na tym torcie:)

Gość gość
schronisko? niee No i ona taka spocona i zmęczona nie będzie się czuła komfortowo.

Gość gość
ja bym wolala w Lwowie

Gość Lizunia9372
gość Zabierz ja gdzieś do restauracji na kolacje. Zamów na deser tort w jakimś oryginalnym kształcie a na nim napis WYJDZIESZ ZA MNIE no i oczywiscie pieścionek ukrtyt np. w róży na tym torcie :) Ja tak miałam;P Podobnie;P byłam mega zaskoczona! Torcik był wspaniały!

Gość gość
mi się mega podoba ten pomysł z górami, ja bym była totalnie zachwycona!

Gość gość
w górach za zimno, na Kasprowym śnieg leżał niedawno. A gdzie tu się jeszcze wspinać.

Gość wyjście ewakuacyjne
W restauracji to jest tak banalne, że odpada ;)

Gość gość
dla Ciebie banalne, dla mnie romantyczne, chociaż wolałabym spa jeśli o mnie chodzi. Na pewno nie w październiku na szczycie jakiejś góry przy 0 st i wiejącym wietrze

Gość wyjście ewakuacyjne
No dla Ciebie romantyczne a dla mnie kiczowate :) Zastanawiam się też czy nie poczekać do okresu przedświątecznego bo moja dziewczyna kocha jarmarki świąteczne. Zabrać ją na rynek, na taki jarmark, wieczorem przy lekko prószącym śniegu, paść na kolana przy wielkiej choince miejskiej ;)

Gość gość
napisz cos wiecej o tym Lwowie, co planujecie dokladnie?

Gość wyjście ewakuacyjne
Lwów jeszcze nie zaplanowany dokładnie. Tyle tylko, że jedziemy w styczniu wiem na razie ;)

Gość gość
śnieg w grudniu? U nas? Najwyżej deszcz :D

Gość gość
Ja zrobiłem tak: http://www.youtube.com/watch?v=A816WNK6jEI (obejrzcie całe bo warto, ale od 3:20 jest wejscie na salę kinową z kwiatami i pierscionkiem) zaręczyny w kinie, moja dziewczyna poszła z koleżanką do kina (ja musiałem udać ze nie mogę, ze mam obowiązki i ze niech idzie z koleżanką) w bloku reklamowym w kinie jak leciał film zamiast reklam został wyswietlony mój film specjalnie dla NIEJ no i potem wkroczyłem z kwiatami i pierscionkiem na salę i powiedziała TAK :) potem była kolacja, winko milusio :) a wszyscy na sali kinowej nam klaskali gdy ona powiedziała TAK :)

Gość gość
dla Ciebie to kiczowate a dla niej? Ona też nie lubi odrobiny luksusu? Dobrej kolacji? Aż taki macie przesyt tego?

Gość wyjście ewakuacyjne
Od 3 lat pięknie prószyło na jarmarkach, na których byliśmy ;) Wiadomo, że trzebaby wcześniej prognozę pogody poznać ale jakby były sprzyjające warunki to jak myślicie? Co do tych gór... My często chodziliśmy jesienią czy nawet zimą. Kochamy góry po prostu i nieważne czy jesteśmy zgrzani czy nie, zdobycie szczytu to zawsze radość i patrzenie w doliny... jest po prostu piękne. I wracamy dla tego uczucia.

Gość gość
Znajdz przytulny hotelik we Lwowie, zaplanuj fajne zwiedzanie na ten dzien, oswiadcz sie w jakims milym miejscu, pozniej kolacja w knajpce i szampan w hotelu.

Gość gość
Pomyśl co byłoby dobre dla niej, a nie dla Ciebie.

Gość wyjście ewakuacyjne
Do restauracji zabieram ją często ;) Średnio do dobrej restauracji idziemy raz na dwa tygodnie. Moja dziewczyna nie jest jakaś taka delikatna, nie lubi romansów, komedii romantycznych - ona uważa to za banał. Nie lubi też kwiatków, jakiś takich bzdur ;) Dziewczyna jest romantyczna ale w bardziej wyszukany sposób :) Dlatego szukam czegoś niebanalnego, co właśnie jej sprawi radość :)

Gość gość
To strzel jej w morde i jak bedzie lezala na chodniku rzuc pierscionkiem w twarz. ;)

Gość gość
@gość 10:12 Łaaał :) Aż się popłakałam, też bym chciała żeby mój mi się tak oświadczył, super! :)

Gość wyjście ewakuacyjne
spoko. To, że nie lubię takiego banału znaczy, że jestem damskim bokserem? Naprawdę aż tak brak Wam wyobraźni, że najpiękniejsze wydaje się Wam to czego Was nauczyły komedie romantyczne?

Gość gość
Poplakalam sie na tym filmiku z youtube:) Gdzie sa tacy faceci:(

Gość wyjście ewakuacyjne
Co do tych zaręczyn w kinie, fajne. Ale nie dla nas. Moja dziewczyna nie lubi zamieszania, nie lubi zwracać na siebie uwagi. Zresztą kiedyś obejrzeliśmy podobne zaręczyny na youtube i powiedziała, że za takie coś by mnie zabiła. I, że to dla tchórzy, którzy boją się odmowy i wywierają większy nacisk na dziewczynę, taką presję "ludzie patrzą" :) Cytuję, nie moje słowa ;>

Gość aneczkal
pomysł z górami wspaniały :) jesli jest taka jak piszesz, to na pewno nie banalna restauracja i torcik z napisem ;) Ja bym tym schroniskiem w górach była zachwycona :)

Gość gość
komedie romantyczne nauczyły nas kreatywności, a nie szczytowania w polskich górach :D

Gość gość
to jak twoja laska nie jest romantyczna, to oswiadcz sie jej tak jak moj kumpel. Poszli z dziewczyna do jubilera, wybrala sobie sama pierscionek, on jej go zalozyl w sklepie i zaplacil i juz bylo po zareczynach :D

Gość wyjście ewakuacyjne
aneczkal dzięki ;) Dalej czekam na ciekawe pomysły.

Gość wyjście ewakuacyjne
Jest romantyczna, ale nie jak w komediach romantycznych. Jest oryginalną, artystyczną duszą. Chcę ją zaskoczyć, chcę jej dać piękne wspomnienia z tego dnia. Ale "inne". Tak trudno zrozumieć, że nie każda laska sra ze szczęścia jak widzi restaurację? Jak dostaje kwiatka? Zresztą wiele tych romantycznych bzdur z komedii romantycznych wykorzystałem bez okazji.