Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia999

polska nie znosze tego kraju

Polecane posty

Gość sylwia999

Ten kraj schodzi na psy. Politycy- złodzieje, niszcza wszystko co sie da - gospodarke, edukacje, słuzbe zdrowia. Za co sie nie czepia to spiernicza. Mieszkam w tym kraju, i az przykro patrzec na to co sie teraz tu dzieje. Ludzie popoełniaja samobójstwa za to ze ktos ich wyrzuci z pracy z supermarketu! Czy to jest normalne? Niektorzy klepia taka biede ze sa w stanie isc porzyczyc od sadiada 10zł ( nie 100zl tylko 10zł ) bo taka kwota ich ratuje, a inni jezdza autami za 500tys. Moi dzidkowie sie pewnie w grobie teraz przewracaja, bo walczyli za ojczyzne! A ja - szczerze tego kraju nie nawidze! Nie moge patrzec na to jak ten kraj za pomoca naszych włodarzy idzie ku upadkowi. Nie jestem patriotka, chociaz powinna byc. Ale jak mam nia byc? Nie chce z tad wyjezdzac, bo tu mam rodzine i przyjacioł, i jako tako mi sie wiedzie, i nie chce zyc na obczyznie mimo iz w moich fachu zyłabym pewnie w na dosyc dobrym poziomie, ale nie chce! Urodziłam sie tu i tu chce zyc! Okropne to jest - ze młodzi ludzie musza szukac szczescia za granica, bo ten kraj nie daje im mozliwosci zadnych.... Eh ... Musiałam sie "wygadac"

Gość gość
Podziękuj młodym, wykształconym, z wielkich miast. :classic_cool:

Gość sylwia999
eh, chcialam tylko wiedziec czy inni tez mysla podobnie jak ja nt. polski

Gość sylwia999
chyba rodacy kochaja ten kraj...

Gość gość
Głosowali na rudzielca to co mają napisać? :D

Gość sylwia999
heheh no tak. ja nie znosiłam nigdy rudzielca, nie moge słuchac jak on mów-- do logopedy by sie lepiej wybrał. Stac go przeciez!

Gość gość
chyba jest jedna europa-wiec co za roznica gdzie mieszkasz,to tak jakbys zamieszkala na drogim koncu polski-a biede klepia wszedzie.pokaz jeden kraj miodem i mlekiem plynacy:O a co do patryjotyzmu wlasnie tacy ludzie jak ty doprowadzili polske do takiego stanu,nic tylko jeczec i narzekac. i kto kiedy za polske walczyl:D jak kiedys bylo tak i teraz jest-"siedza pija lulki pala-a polske rozbieraja ile razy znikla z mapy? ale polacy to patryjoci:D:D:D dopoki do koryta sie nie dostana:D Daj polsce rzadzic sama sie straci-swieta slowa i prawdziwe Bismarca

Gość gość
masz rację, za 20 lat w tym kraju zostaną tylko bogaci (lekarze, prawnicy, politycy, biznesmeni, celebryci), biedota która zarabia 1000zł i z różnych względów nie chcą wyjeżdżać za granicą (bo się boją, bo nie znają języka, bo nie mają pieniędzy odłożonych itp), oraz emeryci :O ciekawe co będzie się działo... ja tu zostanę, choć należę do biedoty ale nie chce mi się nigdzie jeździć.

Gość gość
Sylwia,a kogo chcesz słuchać?Pisuarów?

Gość gość
no, zawsze był kłopot z analfabetami, którzy chcieliby "godnie" żyć, chociaż z nauką u nich różnie bywało. Najlepiej aby każdy dostawał z 5 tysi na wejściu za sprzątanie na przykład i wtedy byłoby fajnie :)