Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0011

moze ciaza

Polecane posty

Gość 0011

od niecalych dwoch dni mam plamienia.na poczatku byl to jasno brazowy sluz z bialym, pozniej brazowy.nie leci on ze mnie przez caly czas ale gdy robie siusiu to zdarza sie ze jest. kochalam sie z partnerem bez zabezpieczenia (konczyl w srodku) w 14, 15, 16dc. jest to 8 dzien po zblizeniu. wczoraj wieczorem mialam dosc wyrazne bole jajnikow czy to moga byc objawy ciazy?

Gość gość
To może być krwawienie implantacyjne, najprawdopodobniej trafiliście w dni płodne.

ręce opadają- kolejne pytanie z tej samej serii..... poczekaj, zrób test, zrób beta hcg. naprawdę myślisz, że ktokolwiek na forum jest w stanie to przewidzieć?

Gość 0011
nie chodzi o to ze moze ktos bedzie potrafil przewidziec czy jestem w ciazy. ale moze ktoras z Was miala podobnie. prawdopodobnie kochalismy sie w dzien owulacji. ale nie wiem ile moga trwac takie plamienia implantacyjne

Gość gość
leć do lekarza bo może to być oznaka początku poronienia...

Gość gość
Kolejna tempa babo jak nie wiesz to idź do lekarza się dowiesz albo siedz spokojnie na d***e i czekaj na okres jak nie przyjdzie zrób. Test lub idź zrób bete będziesz wtedy pewna, To jest forum dla cviezarnych i matek na ktorym mozna sobie radzic w wielu sprawach a nie dla sflustrowanych idiotek piszacych ze maz wlal do srodka i ona terax nie wie czy jest w ciaxy. Zaraz zaloz kolejny temat typu masm mdlosci zgage bole to napewno ciaza dorqdzcie dziewczyny.... No szok Czy naprawde ufasz bardziej kafe niz lekarzowi?? Poczytaj artykuly na temat krwawien implantacyjnych bedziesz madrzerjsza a nie tu durne tematy zakladasz

Gość 0011
nie irytuj sie tak.po to jest forum zeby moc sie jakos poradzic ;)

Gość gość
Jakiego k***a poronienia? To najprawdopodobniej jest krwawienie implantacyjne, które występuje od 5-12 dni po owulacji. Takie krwawienie może trwać nawet kilka dni. Tyle w temacie. Poczekaj do dnia @ i zrób test.

Gość 0011
no wam k***a pisze ze z cccciiiipppssskkaa leci mi cossss a wyyy tak pewnie miaaaalyyysccciieee ale cccchhh***jjja powiecie.... jeeebbbaaannnssskkkoo bylo do moze co sie urobilo

Gość gość
Dziewczyna prosi o radę, Ty jak się pytasz o coś na tym forum to chcesz uzyskać odpowiedź na zadane przez Ciebie pytanie, jak Ci się nie podoba to tutaj nie wchodź, każdy ma prawo pytać się o co mu się żywnie podoba, a Tobie ch*j do tego!

Gość 0011
Dziekuje gosciu za odpowiedz. Mam nadzieje ze to wlasnie 'to' krwawienie. Pozostaje mi czekac

Gość gość
Ile ty masz lat 15?? Boisz się iść do lekarza i zapytać? Pozastym czy wam naprawde nie jest wstyd pisac na forum ze przy siusianiu mavie wydzieline i opisujecie kolor gestosc boze idz do lekarza jak cie cos martwi a nie obrzydzaj innym piszac co ci z cipska leci oblesna jestes fuuuj

Gość 0011
A takie male pytanie. Jesli to faktycznie zagniezdzenie sie to po ilu dniach moge zrobic zwykly test w domu?? I czy to prawda ze po takim krwawieniu potrzebna jest luteina ?

Gość gość
"Kolejna tępa babo, jak nie wiesz to idź do lekarza" - napisz to przy wszystkich topikach na tym forum, po ch*j to forum w ogóle istnieje. Ty zapewne z każdym swoim pytaniem z**********z do ginekologa. Jak będziesz zadawać jakieś pytanie w celu uzyskania odpowiedzi odpowiedz sobie sama "TĘPA BABO, JAK NIE WIESZ TO IDŹ DO LEKARZA".

Gość 0011
jesli jest to dla Ciebie oblesne to nie czytaj i nie komentuj, chyba proste. bo to tylko ja mam plamienia a innym dziewczynom to sie nie zdarza ;/

Gość gość
Krwawienie implantacyjne to normalna rzecz choć nie występuje u wszystkich kobiet. Test możesz wykonać w dniu spodziewanej miesiączki - nie wcześniej.

Gość gość
Wiadomo ze nie jednej się to zdarza ale od tego jest lekarz a nie kafeteria. P**de masz rozepchana to kąpie z niej hahaha

Gość 0011
Dobrze, dziekuje za odpowiedzi

Gość 0011
czytac nie umiesz leci mi z piiiiiccy galaretka brazowa, bozenko , zaraz Sb zaaplikuje tem w duuupe i zobacze co tam sie dzieje w mojej paskudnej szyi macicy..... pozdrooo