Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślałam że nie ma brzydkich kobiet ale już wiem że takie istnieją

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory myślałam, że nie ma brzydkich kobiet tylko zaniedbane i że kazdą można doprowadzić do jako takiego atrakcyjnego wyglądu przy pomocy kilku sztuczek. Jednak od kilku tygodni mam nową współlokatorke która jest zwyczajnie brzydka. Jest bardzo wysoka i przy kości, przez to wydaje się potęzna. To jednak nie jest najgorsze, bo mogłaby schudnąć i wyglądać jak modelka. Niestety ona jest zwyczajnie brzydka z twarzy. Ma bardzo nieładne rysy. Na codzień się nie maluje i jest źle. Kiedyś wychodziła pomalowana na impreze i wygladała jeszcze gorzej, okropnie jej w makijażu, jak klaun :( Chociaż nie była mocno pomalowana, delikatnie ale i tak jej to nie pasowało. Żal mi jej strasznie, nic nie może z sobą zrobić :(

Gość gość
mam taka dziewczyne w pracy, ma z 155 cm wzrostu, krepej budowy ciala, bardzo nieforemna, twarz okropna, bezksztaltna masa, orli nos, waskie usta i ten tragiczny 'gulgajacy' smiech. no wyjatkowo nieatrakcyjna w zaden sposob a najlepsze jest to ze mniemanie ma ogromnie wysokie. kazdy chce sie z nia umawiac, wielu prosi zeby z nimi byla i ogolnie jest przez facetow rozrywana. tak twierdzi. chlopaka ma, rownie nieatrakcyjnego.