Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamara29

kto sie przylaczy do walki o zgrabna sylwetke

Polecane posty

Gość tamara29

Czesc dziewczyny. Od jutra postanowilam wreszcie wziac sie za siebie! Nie czuje sie dobrze w swoim ciele i chcialabym zgubic kilka nadprogramowych kilogramow. A ze w grupie razniej walczyc o takie cele...kto sie przylaczy;-)? Waze 62 kg przy wzroscie 160. Moj pierwszy wymarzony cel to 55 kg.

Gość panisikorka
od kilku dni już walczę, ale mogę się przyłączyć, ćwiczę 3 razy w tyg. na siłowni zestaw 45 min aerobów i siłową obiegówkę, ale jakoś nie chudnę, wydaje mi się,że zachodzi rekompozycja ciała,dlatego nie gubię kg. zastanawiałam się,czy nie wziąć jakiegoś spalacza, może figurę extraslim? widziałam,że sporo osób o tym pisze i poleca. używałyście może? albo słyszałyście?

Gość tamara29
Nie orientuje sie za bardzo w temacie spalaczy bo raczej nie planuje ich brac. Mowisz, ze cwiczysz dopiero od kilku dni wiec dopiero pewnie za kolejne kilka dni zobaczysz efekty. Z jakiej wagi startujesz Panisikorko?

Gość tamara29
Czy naprawde nikt sie nie chce przylaczyc;-)??

Gość Olcia Dubicka
Najwazniejsze są chęci a skoro Ty już je masz to będzie Ci łatwiej :) Mi kobieta której opiekuję się maluchami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze pojemnik w podarunku a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I takim sposobem po miesiącu schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z potomkami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że tabletki są zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co ręczy ich pewność a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co również zwiększa bezpieczeństwo