Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki odchudzajace

Polecane posty

Gość gość

jakie tabletki odchudzajace polecacie? co stosujecie i co pomaga?? - proszę tylko o komentarze osob, ktore chca polecic jakis dobry srodek, zadnych umoralniających rad nie potrzebuję:) -

Gość Amela 12
Ja biorę dokładnie takie od dwóch miesięcy - http://nutrina.pl/26,acai-berry-select.html Do tego systematycznie ćwiczę- co dzień po czterdzieści minut. Mam też dietę od dietetyka i powoli się do niej przyzwyczajam. Jest to trochę trudne, ale daję jakoś radę. Na razie ubyło mi 9,5 kilo, ale muszę jeszcze się postarać, bo ma drugie tyle do zrzucenia.

Gość gość
karmell- oczywiscie ze myslalam, i probowalam, jednakze nic mi nie pomaga i jest to desperacja juz totalna :/

Gość Olcia Dubicka
Mi pani u której opiekuję się potomkami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po miesiącu schudłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak dowiedziałam się że preparaty były zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co umieszcza ich w złym świetle. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila bezpieczeństwo