Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice

Polecane posty

Gość gość

Witam Was kobietki. Mam pewien problem otóż wiem , że podobne tematy były ale trudno. Poszukuje prezentu dla rodziców na podziękowanie tylko , że nie chcę jakiś koszów, statuetek czy czegoś w tym rodzaju. Szukam czegoś oryginalnego , zaskakującego i niepowtarzalnego. Może któraś z Was coś takiego kupowała rodzicom. Z góry Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Gość gość
Zależy jakich masz rodziców. Moi uwielbiają podróże więc dobrym pomysłem byłoby np SPA lub pobyt weekendowy w górach, najlepiej razem z parą młodą. Jak masz rodziców lubiących sport to może wybierzcie się razem np na paintball. Możesz zawsze kupić po fajnej książce ( jeśli wiesz jakie gatunki lubią) i wpisać tam dedykację.

Gość gość
No właśnie z tym , że u mnie jest mały problem ponieważ ojciec mieszka za granicą ale nie są po rozwodzie a mama jest niepełnosprawna ale daje sobie rade no i oboje są dopiero po 40 a rodzice narzeczonego są wspaniałym kochającym się małżeństwem troche po 40 więc sport odpada, SPA to tylko jego rodzice a książek raczej nie czytają chociaż muszę się jeszcze podpytać. No więc nie mam innego żadnego dobrego pomysłu. Myślałam o albumie ze zdjęciami ich jak byli młodzi i naszymi z okresu narzeczeństwa z jakąś dedykacją tylko nie wiem co jeszcze do tego

Gość gość
mamie na pewno by się spodobał pobyt SPA lub kosmetyczka,dla taty zwiedzanie browaru albo czegoś innego,dla teściów może wieliczka,przecież nie musicie kupowować wszystkim jednakowych prezentów,moi teściowie dostali lot balonem a mama pobyt w SPA a tata zwiedzanie browaru tyskiego