Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dla was zagadeczkę związana z mowa ciała

Polecane posty

Gość gość

Wiec tak. Stoi 20stka(średni wygląd), 30stka(super laska) i 40stka(mizerna). Rozmawiaja z dorosłym mężczyzną koło 40stki. 30 caly czas rozmawia z nim, natomiast 20 i 40 czasem cos wtraca. Ten koleś wszystkie swoje odpowiedzi kieruje do 20 jakby to ona pytala. Jesli skreca cialo(stoja naprzeciw siebie) to wciaz probuje utrzymac kontakt wzrokowy z 20. i tu pytanie: a) jest gejem, bo chce pokazac jaki to men z niego i chce sie ukrywac b)leci na nia c) nic nadzwyczajnego normalna rozmowa.

Gość gość
dostalas odpowiedzi na ogolnym;p

Gość gość
Wiem, ale mało i miałam nadzieje ze ktos cos jeszcze doda ;p

Gość gość
a która Ty jesteś z nich? poboczny obserwator czy kto? czasem jak facetowi podoba sie kobieta np. ta 30stka to ja specjalnie ignoruje zeby nie pokazac zainteresowania, bo ma np. niska samoocene albo zlosliwy z niego typ i moze chciec wzbudzic w niej zazdrosc kierujac slowa do mlodszej, albo tez w jego ocenie ta mlodsza mu sie najbardziej podoba bo milej mu sie gada do niej a ta 30stka jest napastliwa i zbyt pewna siebie i go to wkurza? za malo opisalas, wyglad to nie wszytsko

Gość gość
d)chce zeby mu o******ela bo zona tego nie robi

Gość gość
Co to za facet/ Moglby byc ojcem dla dwudziestki. Jakie miedzy nimi relacje. Z tej mowy ciala to niewiele wynika. Ja czasem specjalnie jak cos mowie nie patrze sie na obiekt westchnien bo sie najzwyczajniej wstydze i wybieram kogos obojetnego.

Gość gość
Jesteś zazdrosna o swoją 10 lat młodszą przyjaciółkę?

Gość gość
Czytaj gościu ze zrozumieniem. To 20tka pisze a nie 30tka. Jakby miała młodszą o 10 lat koleżankę to ta koleżanka miałaby 10 lat. Boszz, co za tępactwo.