Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto się szybciej zakochuje MĘŻCZYZNI czy KOBIETY bo ja myśle że jednak faceci

Polecane posty

Gość gość

Kobiety to zimne oschłe glyzdy, ciągle tylko olewają i chcą być zdobywane i nawet nie potrafią się pierwsze odezwać bo im korona z głowy spadnie, a facet juz dawno zakochany i chciałby tego kontaktu a ona nie! bo ma swoje głupkowate zasady, że pierwsza sie nie odezwie. Faceci sie szybciej zakochują niż babska

Gość gość
No jasne że szybciej zakochują się faceci. Zobaczą tylko taką Siwiec i już pełne portki, ślinotok i ,,Kochom jom, kcem żeby została mojom żonom". Buachacha.

Gość gość
Faceci może i szybciej, ale raczej w ich wyobrażeniu o danej kobiecie niż w samej kobiecie. I tak samo,gdy bańka wyobrażeń pryska, to równie szybko się odkochują. Żadna nowość.

Gość gość
a ja sie jakoś od 2 lat nie mogę w jednej odkochać mimo że przez ten czas nie widziałem jej już ani razu. I co ty na to?

Gość gość
Bo kochasz to co ci zostało w głowie po niej a nie ją tak naprawdę. Gdybyś teraz z nią pobył jakiś czas czar by zniknął.

Gość Piotr 24
pogięło ??? dzisiaj kochać ??? jest coś takiego wgl ??? lepiej mieć kasę i spokój finansowy

Gość gość
tzn wiesz "kochać" to tak brzmi oficjalnie a ogólnie chodzi o to by utrzymać przy sobie babkę która będzie dawała nam doopy kiedy chcemy :) To jest tylko taki bajer dla kobiet, my im wciskamy ze niby jestesmy zakochani a one nam w to wierzą i oddają się w całej okazałości :)

Gość Piotr 24
nie jestem egoistą ..... kochać dla seksu ?? sztucznie dla dziury??? głupi jesteś czy co ??? albo kochasz albo nie kochasz i nie robisz nadziei ,masakra wolę być sam z kasą niż łamać serca dla kobiet i je wykorzystywać

Gość gość
Wciskanie taniego kitu, byle tylko dobrać się do tyłka, jakie to męskie. :)

Gość gość
Czy faceci szybciej , kto to wie? Jedna osoba się zakocha, a druga może dopiero się zakochuje, albo jest zakochana, ale jeszcze sobie tego nie uświadamia. Kobiety też mają mętlik w głowie,