Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Schneekonigin

Czy on Wam się podoba Wam się co sądzicie o takim wyglądzie

Polecane posty

Gość gość
Jesteś facetem, to znaczy pedałem? :-)

Gość gość
Jak go umyjesz to ci powiem, czy mi sie podoba czy nie. Poki co to jakis przebieraniec, a nie mezczyzna (bo zakladam ze to ma byc mezczyzna;) )

Gość gość
Babski? Dzieki bogu nieczesto widuje tak umalowane kobiety...

Gość gość
Nie podoba mi się, taki babski jakiś jest:)

,,Babski? Dzieki bogu nieczesto widuje tak umalowane kobiety"... Spotkaj kiedyś mnie... Zobaczysz. Tylko, że ja wyglądam trochę wiedźmowato :) Szczególnie z czarną szminką...

lubię niektóre utwory :) co do jego urody - dla mnie nic specjalnego, ale brzydki nie jest :P

Gość gość
Dopoki nie rysujesz sobie brwi olowkiem, wybaczam ;) To mnie odstrasza niemilosiernie, tak u kobiet jak i mezczyzn, okazuje sie. A co do makijazu, to prawda jest taka, ze kobiety maja szczescie ze im 'wolno' sie upiekszac, niektorzy faceci tez lepiej wygladaja z umalowanymi oczkami. Ja akurat, mimo, ze tez naleze do ciemnej strony muzyki, jakos nigdy nie mialam ciagot do tak wyrazistego okazywania moich preferencji :D

Gość gość
No ja osobiscie nie znosze, kiedy w ogole widac, ze brwi sa robione, uznaje tylko mazniecie kredka i przeczesanie. Jesli wyglada podobnie jak u niego, to widac!

a to już wiem o co chodzi :) Fakt, "naturalne brwi" wyglądają dziwnie brzy ostrym makijażu.

Gość gość
Czyli wyglada na to, ze masz dokladnie takie brwi, jakich nie cierpie, brrr, nie rozumiem was ludzie. :D Ale moze to dlatego, ze moje brwi sa ciemne i wyraziste, a i tak mocno sie nie maluje bom len.

możliwe. Ja swoje tylko przyciemniam trochę (jak nie zapomnę), ale też nie mam bardzo mocno pomalowanych oczu.