Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NationalPhotografic

Chętnie poznam taką dziewczynę

Polecane posty

Gość NationalPhotografic

Dłuższa znajomość. Mam 40 lat, interesujący, inteligentny i wysportowany. link do zdjęć: 1. fotoo.pl//out.php?i=629499_45323-01big.jpg&id=6f530c0df5 da6ce1313634373336 2. s24.postimg.org/d2knm1e05/45323_08big.jpg

Gość Betts
gdybys byl inteligentny, umiałbys wklejać linki, więc spjerrdalaj peezdo głupia :classic_cool:

Gość NationalPhotografic
s9.postimg.org/4lie8qjvj/45323_01big.jpg

Gość NationalPhotografic
Linki są dobrze wklejone. Pierwszy link nie działa, bo to wina hostingu fotoo.pl.

Gość gość
wielkimi? hahaha :D ona jest płaska jak decha tylko je tak zgniotła i dlatego jej wylazły górą, niby wyglądając na większe

Gość NationalPhotografic
Idioto!!! Specjalnie nie daję http bo nawet małpa by się domyśliła, że tak się zaczyna adresy! Nie daję tego ponieważ nie można wysłać postu z http.

Gość NationalPhotografic
Właśnie taka mnie kręci. Jest zgrabna, ma idealne piersi, delikatne rysy twarzy, a jednocześnie jest niedorobiona i nie jest idealna.

Gość gość
autorze a Tobie tylko na wyglądzie dziewczyny zależy ?

Gość gość
No faktycznie nie mozna, dowod mamy z 19:14

Gość NationalPhotografic
Jakie znaczenie ma nick? Przecież to tylko dla rozróżnienia piszących. Gdyby każdy miał nick gość, to by nie było wiadomo, kto akurat pisze :P

Gość NationalPhotografic
gość No faktycznie nie mozna, dowod mamy z 19:14 U mnie nie można. Gdybyś miał wątpliwości co do tego, że u mnie jest inaczej, to dlatego, że mam zablokowany JS i cookies. Zwykle durna Kafeteria uznaje mnie za spamera :D

Gość gość
photographic inteligecie zasrany :o

Gość gość
40 , -32_-*'%1 -3strasznie stary jestes

Gość NationalPhotografic
"Jowita Kutz ha ha ha niedorobiona, a co ty chcesz z taka niedorobiona robic?" - To co się robi z kobietą. Wszystko: Pogadać ,wyjść gdzieś, posexić :)🖐️ - Dorobionych miałem wiele i po prostu już mnie nie kręcą, bo dla mnie są pospolite. Szukam odrobiny perwersji? Oryginalności? Czegoś innego? A poza twarzą, to dziewczyna przecież jest zgrabna. Do tego jeszcze liczy się osobowość (tej potencjalnie poznanej).

Gość gość
każdego uznaje za spamera jak link wysyłasz ale po to jest captcha idioto i popraw tą drugą fote bo nie wchodzi nawet jak dopisze http!

Gość NationalPhotografic
gość photographic inteligecie zasrany pechowiec.gif - Wiem debilu!!!! Tylko jesteś za głupi, żeby pojąć dlaczego tak napisałem!

Gość Betts
ale o czym wy tu z idiota gadacie?? :o

Gość NationalPhotografic
wypierrrrrdalać zajeebane k****y hejtujące!!!!!!!!! wypierrrrdalać daleko!!!!!!!!! 😡

Gość gość
on jest jakiś psychiczny :o

ale wiesz o tym ze niedorobiona to taka idiotka ze z nia nie pogadasz normalnie bo nic nie rozumie? chyba takiej jeszcze w zyciu nie spotkales. niedorobiona panienke zrozumie tylko niedorobiony facet i wzajemnie

Gość gość
Fuj ale ona ma doopsko obrośnięte i łiłe patrzcie http://tiny.pl/qqskw tam aż 7 stron jest z jej zdjęciami ogólnie to jakaś 21 letnia ruska

Jowita Kutz ale wiesz o tym ze niedorobiona to taka idiotka ze z nia nie pogadasz normalnie bo nic nie rozumie? - Dokładnie tak jak 90% osobników z tego forum. Jestem na tym forum niemal od początku istnienia, a jakiś durny bambus mnie uczy jak pisać posty, albo wklejać linki! Idiota nie rozumie dlaczego jestem blokowany! Przez innego idiotę teraz muszę pisać pod niebieskim nickiem :O

Gość gość
19:40 masz rację, taki debil wejdzie w temat, zarejestruje nick i to jeszcze z błędem! haha :D i cwaniaczy rozpieprzając fajny temat... oh ludzie to jednak zawistni są, wszystko muszą rozwalić