Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ta milosc jest grzechem

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z wikarym . Zakochalam sie . Sypiamy ze soba spacerujemy trzymajac sie za dlonie . Zyjemy jak para. Kiedy kochalam sie z nim nie myslalam nawet o tym ze moge zajsc w ciaze pewnie z inn taka obawe bym miala. Pierwszy raz zobaczylam go w kosciele rok temu. Spiwiadal ludzi i patrzyl na mnie . Gdy wychodzil z kosciola odwracil sie za mna patrzac prosto w oczy. To nie byla moja parafia wiec juz kolejnego razu nie bylo. Los chcial ze sie spotkalismy juz nie w kosciele . W sklepie dal mi kartke z nr. Pisalismy zakoc***ac sie w sobie przez smsy . Doszlismy do wniosku ze to zakonczymy. Ze musimy pomoc sobie nawzajem. Nie wytrzymalam odezwalam sie on sie nie opieral na drugi dzien odrazu spotkalismy sie. Spotykamy do dzis . Czy to jest grzech . Czy milosc moze byc czyms zlym

Gość jokkon
Jego o to zapytaj.

Gość WcieniuTwoichRak
Nie jest grzechem. Jezus nie narzucal nikomu celibatu, ludzie sami go stworzyli. Pozatym neizbadane sa wyroki Boskie, neizbadane... Byc moze jego powolanie jest inne.

Gość gość
to czemu sam nie miał zony i kazał apostołom porzucić rodziny

Gość Kinky Metal
:D Wikary 9/10 🖐️

Gość gość
Masz faceta z bardzo fajnymi zasadami, juz nawet nie chodzi o to, czy to jest grzech, ale sam sobie taka droge wybral, zakladam wiec, ze ze wzgledu na wiare w Boga. Dobrze to o nim nie swiadczy. Dlaczego nie stanie na wysokosci zadania i nie zrezygnuje z bycia duchownym skoro nie chce tak zyc?

Gość gość
Sptykamy sie zaledwie miesiac . Myslisz ze juz zrobo tylko choi wyskoczy z sutanny