Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Femm_e

Głupią mam fantazję

Polecane posty

Gość Femm_e

Chcę się podobać pewnemu żonatemu. I nic więcej. Ale myśl jest uporczywa i nie daje żyć. Śmieszne to, bo naprawdę nie mogę narzekać na życie... Hmm.. Intymne,a tu takie coś. Pierwszy raz...

poprostu chcesz byc jak twoj nick :) fatale :) Smieszne ze chcesz sie podobac kazdemu facetowi? raczej nie :)

Gość Femm_e
Absolutnie nie chcę, już to nieraz przerabiałam i przerabiam nadal. Nigdy nie było to komfortowe. Jestem kobietą bardzo zamkniętą i zanim dochodzi do zbliżenia przechodzę okropne męczarnie. Ogólnie to się boję mężczyzn i zawodów, chociaż nigdy takowego nie przeżyłam. Mam teraz taki ciężar, w postaci dwóch... I nigdy nie dawało mi to ani odrobiny satysfakcji. Ale ten Pan jest inny i po prostu uznanie w jego oczach to byłby największy komplement. Wiem, że to złe i niezdrowe. Samo się pojawiło, pierwszy raz w życiu.

no nie wiem, to czemu chcesz mu akurat sie podobać? Masz tylko fantazje? Bo z tego co piszesz moze jest jakis inny cichy plan :) Zastawiasz na niego sidła?

Gość Femm_e
Chyba nawet wiem skąd to się wzięło. Być może to pech, ironia losu, bo trafiam w życiu na takich lekkoduchów, którzy nie szanują własnych związków. W pewnym momencie to nawet myślałam, że taka jest kolej losu, że gdy człowiek za dużo ma- to przestaje to wszystko doceniać, potrzebuje mocniejszych bodźców, bo wiele mu przyszło z łatwością. Teraz się trafił ktoś, kto ma bardzo wiele i mógłby mieć jeszcze więcej, a jest taki przykładny i porządny, że aż mnie to czasem w irytację wprawia. Nie mówię o związku, tylko ogólnie o jego poczynaniach. Chyba dlatego. Takie na swój sposób- wyzwanie. Bo facet przyklejony do mnie, dzwoniący wyzwaniem przecież nie jest. Wielkie nieba! Może wlaśnie się okazało, że drzemie we mnie zdobywca?

Gość Femm_e
Cgce mu sie podobac bo jest taki pulchniutki a ja lubie pulchnych.

Gość gość
Femm_e:0 załoz cos b. seksownego:)

Gość Femm_e
Panie Romanie... W życiu bym się chyba nie odważyła na coś więcej. Przynajmniej teraz nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić. Aczkolwiek nie jestem póki co w sytuacji, by cokolwiek mogło zaistnieć (zapewne nie będę w JEGO przypadku...) i cóż mogę powiedzieć- nie wiem. Nie mam pojęcia. ~~*~~ Z reguły umiałam się oprzeć bez problemu.

Gość gość
Jest ŻONATY ! zostaw rodzinę w spokoju. chcesz ją rozbić żeby zaspokoić swoje fantazje? jesteś straszną egoistką.

Gość Femm_e
Ale co seksownego? Staram się dbać o siebie- o rozwój duchowy, intelektualny, ale też o wygląd. Noszę dopasowane spódniczki, sukienki, włosy zawsze zrobione, staranny makijaż, szpilki. Jest dekolt, jest zapach, biżuteria. I to nawet nie chodzi o innych, ale mam chyba jakąś nerwicę natręctw normalnie, że wszystko musi być pedantyczne. Tak, to na pewno nie jest normalne. Niemniej- bardzoo się cieszę, że są tu normalni ludzie na forum i że jeszcze nie zostałam wyzwana od... Dziw**i. ;)

Gość Femm_e
Wiem, że jest żonaty. Nie napisałam, że chcę go do łóżka... I że to pierwszy raz takie uczucie mnie dopadło. Pewnie, że to egoistyczne podejście, naprawdę jestem świadoma tego wszystkiego. Ale taka potrzeba się zrodziła bez mojej woli.

Gość Femm_e
Myślę nawet, że gdyby okazał zainteresowanie to by czar prysł. A tak czerpię jakąś chorą przyjemność z tych moich... Wyobrażeń. Powinnam iść do lekarza.