Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarneoczymam

stosunek w 10 dc

Polecane posty

Gość czarneoczymam

Witam Dzisiaj byłam na monitoringu cyklu 11 dzień cyklu , prawy jajnik ma 23 mm, stosunek był wczoraj. Jest możliwe,ze zaszłam w ciążę? Gin. powiedziała,ze jest lekko napekniete . Dodam,ze staram się o córkę dlatego zależało mi na stosunku przed owu. Robiłam jeszcze test owu i są dwie kreski tylko ta dryfa jest słabsza czyli wynik ujemny. Zaszła ktoras z Was w 10 dc , jeśli tak to w którym dniu owulacji. Z góry dziękuję.

Gość gość
ja zaszłam w 10 cyklu przy cyklach ok 27-28 dni, nie wiem co będzie bo jeszcze za wcześnie na płeć

Gość czarneoczymam
W którym dc miałaś owulację? Myślisz,ze mam szansę na dziecko? Planowalas ciążę ?

Gość gość
a co to za zabobon ze przed owu to dziewczynka ? a o chlopca kiedy?

Gość czarneoczymam
Konkretnie to chodzi mi o to czy mam szanse na ciążę,czy któraś z Was daszka w 10 dc. I kiedy była owulacja.

Gość czarneoczymam
zaszła miało być;)

Gość gość
kazda kobieta ma inne cykle i 10dc nie musi byc u kazdej plodny najlepiej starac sie tuz przed owulacja i w trakcie po owlacji sznse na ciaze sa zadne

Gość gość
jest taka teoria ze przed owulacja dziewczyna a po owulacji chlopiec

Gość gość
To nie teoria a przesąd taki sam jak to ze w ciąży korali na szyi nie można nosić lub zeby dziecu przed 1 rokiem życia nie ścinać włosów. To brednie a nie teoria, nie ma żadnych badań to potwierdzających.

Gość czarneoczymam
Witajcie Wczoraj był 12dc. monitoring 24 mm, kolejny monitoring jutro. Ile miał pęcherzyk jak u Was pękł? test owulacyjny wczoraj pokazał 2 grube krechy. Myślicie , że zajdę w ciążę?Ktorej z Was jeszcze sie udalo zajśc w 10dc i kiedy była owulacja?

no to maszowulacje wiec szanse na zajscie sa duze ale wieksze prawdopodobienstwo na chlopca chyba niz na babeczke

Gość czrneoczymam
Do gośc powyżej Mówisz , że wieksze szanse na chłopca? Stosunek był w 10 dc, a owulacja jest prawdopodobnie dzisiaj lub jutro . Jutro mam monitoring to sie dowiem czy jest juz po.