Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kikia

problemy z chłopakiem

Polecane posty

Gość kikia

dziewczyny, proszę was o rady. jestem ze swoim chłopakiem już prawie 2 lata. mieszkamy w dwóch różnych miastach, widujemy się średnio jeden dzień w tygodniu, czasami tylko dwa razy w miesiącu. on pracuje w trzech różnych miastach, ciągle jest zapracowany albo zmęczony. rozmawiamy codziennie wieczorem przez telefon, czasami po kilka godzin. jednak ja po tych dwóch latach związku czuję się źle, czasami nawet bardzo źle. nigdy nie usłyszałam od niego, że mnie kocha, nigdy nie usłyszałam nic co określałoby jego uczucia do mnie. ja dwa razy odważyłam się powiedzieć o swoich uczuciach, powiedzieć, że go kocham, ale jego reakcja sprawiła, że więcej nie odważyłam się już tego powiedzieć. sypiamy ze sobą średnio raz, może dwa razy w miesiącu. ja mam większe potrzeby, ale on ciągle powtarza, że w naszej sytuacji to normalne. ja mam 23 lata, on 27. mówił mi, że wcześniej w związku z inną dziewczyną uprawiali seks kilka razy w tygodniu. ze mną jest niestety zupełnie inaczej. tłumaczy to zmęczeniem (co oczywiście rozumiem), ale czy można być ciągle zmęczonym lub nie mieć ochoty przez prawie 2 lata? powoli tracę siłę, żeby to wszystko akceptować. nie wiem jak z nim rozmawiać na ten temat, zawsze kończy się kłótnią..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować