Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK to mozliwe

Polecane posty

Gość gość

ze sie nie kocha a teskni bylam z facetem 1,5 roku , odeszlam bo mnie nie szanowal , bywalo ze w ogole przeszkadzala mi jego obecnosc wiec najwyrazniej go nie kochalam ( bo jak mozna kochac tyrana?) lecz teraz czasem za nim tesknie,za tymi dobrymi chwilami.. , czemu tak jest ?

moze bylas juz uzalezniona od niego .A kazde uzaleznienie skutkuje potrzeba czynnika uzalezniajacego.Odeszlas , czyli przerwalas uzaleznienie , stad brak czynnika uzalezniajacego pewnie .Byl tyranem , ale tyranem znanym i do tego sie przyzwyczailas na tamtym etapie.Dobrze, ze mialas tyle sily , by odejsc i zakonczyc ten toksyczny zwiazek , badz uzaleznienie od niego . Tesknota jest normalna reakcja , ale masz rozum i rozsadek i mam nadzieje, ze przegonisz ta tesknate na 3 wiatry .

Gość gość
pracowalismy razem, potem mieszkalismy razem ,moze stad sie wzielo to uzaleznienie ??? nie rozumiem do dzis jego i jego zachowan - mowil ze kocha nad zycie , ulozyl nawet dla mnie wierszyk , ze nigdy tak nikogo nie kochal i juz nie pokocha.. skoro tak twierdzil to czemu mnie nie szanowal ? czemu mnie krzywdzil? moze ktos mi to wytlumaczy ?

Gość gość
facetom odbija, to dranie i egoisci dobrze zrobilas ze odeszlas od niego..

Gość gość
przy nim zmarnowalabym sobie zycie - wiem to