Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja_i_ja

który wózek

Polecane posty

Dziewczyny, proszę o opinie osob, ktore użytkują poniższe wózki. Muszę zamówić niedługo wózek, a pojęcia nie mam ktory :/ Jedo Fyn 4DS Baby Design Lupo Tutek Grander Bexa B4X Bebetto Luca (chcialam zamowić ten, ale widzę coraz więcej negatywnych opinii nt. tego wózka, dlatego się wstrzymałam)

Gość gość
A jakie masz wymagania? musisz wózek wnosić albo przewozić? Będziesz jeździć po alejkach w parku czy po wertepach?

Gondola pewnie będzie wnoszona na 3. pietro, wozić będę samochodem, po wertepach raczej nie zamierzam jeździć.

Gość gość
Z tych co piszesz to bym wybrała Jedo dla mnie ma tylko jedną wadę taka starodawną spacerówkę ale gusta są różne;-)

Gość gość
trudno ocenić który. Sama musisz podjąć decyzję a jedynym słusznym miejscem do podjęcia jest sklep w którym znajdują się wyżej wspomniane wózki. Na pewno jedo nie należy do małych wózków - w naszym bagażniku się nie mieścił choć auto mamy duże ale w wersji sedan co znacznie utrudnia pakowanie. Wnoszenie na 3 piętro jakiegokolwiek wózka to zdecydowanie mega wyzwanie. Lepiej tańszy wózek na początek a później fajna składana spacerówka. Może więc nawet używana gondolka a na wakacje już jakaś parasolka. Osobiście mamy jumper x ale mieszkamy w domku i nie dotyczy nas problem wnoszenia po schodach.

Gość gość
W zasadzie to masz naprawdę wiele opcji w kwestii kupna wózka,bardziej skupiłabym się na samym budżecie jaki możesz przeznaczyć na ten cel,im więcej tym oczywiście lepiej i wtedy doradzimy konkretny model. http://smartboy.pl/

Gość mialam tutka
odradzam tutka. ma fajna gondole ale spacerowka to jedna wielka porazka a to spacerowka bedziesz dluzej jezdzic...

Gość gość
Ja mam Tutka. Jestem zadowolona z tego wózka,ale jeśli zamierzasz wnosić gondole czyli domyślam się że w stelaż będziesz wpinać ją na dole to odradzam. Wpięcie gondoli z dzieckiem w środku jest niewykonalne.. Ciężko jest wpiąć ją nawet pustą.

Gość gość
Jak masz wnosić go na 3 piętro to jak najlżejszy! Chociaż na 3 piętrze to już każdy wózek jest ciężki :)

Gość witamina33
Jeśli jakoś mogę pomóc to także radzę ci lekki wózek wybrać skoro musisz wnosić na 3 piętro. Nie piszesz też o jakim myslisz czy 2 w 1 czy może 3 w 1 ? Też jestem skazana na targanie wózka na pięterko dość wysokiego bloku i uwierz waga wózka jest bardzo ważna.Sama szukałam też wózka który bez problemu złoże i zmieszczę do autka bo dużo jeździmy. No jesli mogę ci polecić ja akurat wybrałam dla smyka Jane Muum jest lekki, wygodny i ma fajną regulowaną wysokość rączki. Dobrze się spisuje na spacerkach bo lekko się prowadzi. Zobacz i ten a nóż widelec zmienisz zdanie:) owocnych wyborów i powodzenia

jak 2w1 to nie mam pojecia.. Ja mam 3w1 Trio Enjoy Fun i jestem mega zadowolona, jest lekki, a mieszkam na 1,5pietrze wiec tez go troche targam i zalezalo mi na tym zeby nie byl za ciezki:)

Gość gość
A widział ktoś lub uzywa nowość roku 2014 Jane Epic? Strasznie mi się spodobał ten wózek ciekawa jestem jakie bedę miała wrażenia jak go zobaczę w sklepie

Gość gość
Widziałam Jane Epic i to samo do męża mówiłam szkoda że jeszcze go na ulicach tak mało bo bym popatrzyła jak daje radę w terenie a tak ryzyk fizyk...ale marka dobra, wózek wygląda solidnie no i skoro to kolejny model sądze udoskonalony.Kolorki ładne, zgrabniutki. Zastanawiam się nad nim tak jak i pani