Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cataliene

Ciąża

Polecane posty

Gość Cataliene

drogie panie sama przyznaje ze nie wiele wiem o tych tematach ale od jakiegos czasu czuje ze chce zostac mamą doroslam do tego zeby poniesc tak wspaniala odpowiedzialnosc od ponad 4 lat mam partnera nie jestesmy malzenstwem oboje chcemy dzieci ale seks to w naszym domu swieto ... jesli do niego dochodzi idziemy na calosc nie chce sie spinac i robic to wylacznie dlatego ze chce dziecka no i kilka dni temu zaszalelismy (wg kalendarzyka to akurat dni plodne chociaz wiem ze to nie jest wyznacznik ze AKURAT DZIS )jakos dziwnie sie czuje troszke pobolewaja mnie jajniki( chyba) pytanie brzmi jak szybko moge zrobic test ale tak zeby dal najbardziej prawdopodobny wynik ale mozliwie jak najszybciej? tak bardzo chce tego malenstwa

Gość gość
min tydzień po można zrobić betę ale wynik naprawdę miarodajny to w dniu spodziewanej miesiączki

Gość gość
A miesiaczka kiedy ma byc? Najlepiej poczekac do dnia miesiaczki, wtedy mozesz w labolatorium zrobic beta hcg ni i test ciazowy z apteki, wtedy bedzie najbardziej wiarygodny, ja robilam 4 dni przed spodziewana @ i test sikany wyszedl ale kreska byla bardzo blada ze trzeba bylo sie mocno wpatrzec :-)

Gość Cataliene
a moze dzis test zrobie? wkoncu to juz jest jeden dzien. objawy mam , nawet brzuch wydaje mi sie wiekszy. A jak zrobie loda i polkne to tez moze doleciec do macicy?

Gość gość
do mozgu ci doleci,sorry nie masz go !

Gość Cataliene
wybaczcie drogie panie ale ktos podszywa sie podemnie dziekuje za odpowiedzi poczekamy z 10 dni tak mi sie wydaje stosownie nie chce wariowac chociaz i tak napewno bede dziekuje za odpowiedzi jeszcze raz

nick juz zostal zabezpieczony haslem a osoba ktora sie podszywa gratulacje za czytanie ze zrozumieniem w poscie wyraznie bylo zaznaczone ze "akcja" miala miejsce kilka dni temu :) a nie jeden dzien a o "zrobieniu loda i polknieciu" nie bylo mowy brawo debilu :)