Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

Od ponad roku starany się z partnerem o dziecko. I nic.. Wyniki mam ok. Dodam że oboje palimy. Czesto imprezujemy, alkohol i te sprawy. Myślicie że może to mieć jakiś wpływ? Czy amfa zmiejsza możliwość zajścia w ciąże?

Gość gość
Jakie wyniki macie ok? co badaliście? Co do tych używek to chyba sobie żarty stroisz albo prowo odstawiasz. Taki styl życia i starania o ciążę?

Gość jak tam Dziewczyny
chyba właśnie odpowiedziałaś sobie sama na pytanie dlaczego nie możesz zajść w ciążę , ale nie martw się już niebawem piątek ....

Gość gość
Ja uważam że raz na dwa trzy tygodnie imprezowanie nie jest złe. Nie chodziło mi że codzień pijemy. ginekolog skierował na badania, krew, mocz, wymazy, posiew i tarczyca. Nic ciekawego i niepokojącego sie nie doszukał się w wynikach.

Gość gość
Narkotyki też są ok? :O A gdzie badania poziomów hormonów i spermy faceta?

Gość gość
po co wam dziecko z dzieckiem na imprezy bedziecie chodzic i amfa, woda i fajki??

Gość gość
tacy ludzi jak wy nie beda potrafic zrezygnowac z imprez wiec nowe zycie was dobije i dzicko bedzie was wkurzac bo skoncza sie uzywki i imprezy

Gość gość
Napisałam tu bo chciałam się doradzić. Ale widze że robicie ze mnie cpunke i alkoholiczke.

Gość gość
wiesz co, święta nie jestem ale w życiu nie planowałabym dziecka, gdybym wciągała, to skrajnie nieodpowiedzialne, zapytaj o to ginekologa, palenie i alkohol obniżaja płodosc zarówno męską jak i kobiecą, a badania o których napisałaś nie stwierdzają, że wszystko jest okay

Gość gość
a co lekarz mowi ze amfa ok? nie rozumiem starasz sie o dziecko i bierzesz narkotyki a co jak zajdziesz w ciaze i nie bedziesz wiedziala ze jestes i sie nacpasz?? w ciazy tez bedziesz brac?

Gość gość
zaczęłaś brac kwas foliowy?

Gość gość
a jaka masz pewnosc ze amfa nie obniza poziomu hormonow? i jakosci spermy?

Gość gość
my z facetem pilismy palilismi i cpalismy a mimo to wpadlismy...

Gość gość
odstaw uzywki i zakup ziola ojca sroki zajdziesz zobaczysz ale musisz sie stosowac do zalecen czyli zaprzestac uzywek pytanie czy chcesz i dasz rade

Gość gość
i co nadal cpacie i pijecie?

Gość gość
czasami sie zdarzy ....

Gość gość
nie wiem jaka przyczyna ale moj gin mowi ze jak para nie zaczodzi w ciaze przez pierwsze pol roku staran to cos jest nie ok wiecej badan zrob i konkretych popros ginekologa o monitoring owulacji

Gość gość
no to wspolczuje dziecku. chyba wam przeszkadza. bedzie dorastalo i patrzylo na rodzicow jak cpaja

Gość gość
nie patrzy i patrzyło nie bedzie,wiec zamilcz 🖐️

Gość gość
a co mi zrobisz jak nie zamilkne? czemu sie tak denerwujesz? chyba musisz przycpac :D

Gość gość
jesteś histeryczką jakich wiele :classic_cool: nie ciśnienia na ćpanie to nie mam nigdy akurat ;-)

Gość gość
tego nie wiem, akurat ale wiem ze cpaniem pochwalilas sie w pierwszym zdaniu swojej wypowiedzi. histeryczka ja? czlowieku oaza spokoju. poprostu gardze niektorymi ludzmi i tyle- moje prawo do oceny i opinii.

Gość gość
nie pochwaliłam się,tylko wyraziłam swoje zdanie ;-) a TY odrazu współczujesz dziecku a nie znasz sytuacji 🌼