Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie ubrania skracają wzrost

Polecane posty

Gość gość

skracają optycznie sylwetkę,jestem wysoka i chciałabym troszkę to zamaskować ale nie wiem jak.Słyszałam tylko by nie nosić pasów pionowych

Gość gość
A ile masz wzrostu ze chcesz sie skrócić? Może przesadzasz?

Gość gość
Spodnie powyzej kostki... innymi slowy nieco za krotkie :P Do tego buty na plaskim obcasie i mas kilka centymetrow z glowy ;)

Gość ohm1234
Weż zrób sobie irokeza albo afro do góry.taką fryzurą SIĘ s krócisz,bo ludzie pomyslą ze taki wzrost to wina włosów.

Gość choojchoj
sukienki bombki i takie krótkie dosyć,wtedy nie widać gdzie koncza sie nogi,Nie widać że masz je aż takie dłuuuugieee patyki.podrawiam

Gość gość
Tez tyle mam ;) ciesz sie tym

Gość SzmutekGer
Myślę że jeansy ruruki wydłuża jeszcze.Może jakieś sukienki czy coś? Spódnice i długie sukienki tez wydłużają,szczegolnie takie przylegające,gładkie i jednokolorowe

Gość gość
góra i dół ubrania kontrastowe, bo ubrania w jednej tonacji kolorze wydłużają poprzeczne paski na bluzce spodnie 3/4 mini wcale nie skraca sylwetki, jedynie eksponuje długie nogi

Gość gość
mini skraca! Bo ludzim może sie wydawać że nogi kończą się niżej więc nie śą takie przeraźliwie długie.natomiast spodnie mają zakończenie nog w 'kroczku' i widać dokładnie jakie długie posiadasz szczudła!!

Gość gość
hmm. nogi to można skrócić optycznie, najlepiej za krótkimi bardzo niskimi biodrówkami, ale całej sylwetki chyba się nie da. nie wiem, ja mam 180 cm i do głowy mi takie pomysły nie przychodzą. wolę wyglądać normalnie, niż jak jakiś przerośnięty pajac, który coś kombinuje. zaakceptuj te centymetry, zwłaszcza, że nie jesteś jakaś nadzwyczaj wysoka, laska jak laska, szału nie robisz.

Gość gość
Dzięki.Chociaż tyle:) Ale więszość balerinek nie mówiąc już o kozakach,zimowych,czy sportowych,klapkach,sandałach.Wszytkie te buty niby 'płaskie' mają podeszwę nawet grubości 3-4 cm,szczególnie adidasy i kozaczki.więć tak czy inaczej jestem wyższa niż 174...

moja byla miala dokladnie 176 i spokojnie kladlem jej reke na ramieniu... :) nie wiem, moze jednak statystycznie to juz wysoka... :)

Gość LuizaKiela
A ja mam 159 cm wzrostu to nie chcę nawet wiedziec gdzie bym tobie sięgała,Człowieku,174 na dziewczynę to już duzo!

to malutka jestes... :P a jeszcze jak pantofle zaloze (a w takich zwykle chdze) to dodatkowe 3cm... :)

Gość LuizaKiela
a własnie.jak to jest.Wy faceci chodzicie w butach które też mają podeszwę kilka cm nie>?to nie tak że całkiem płaskie,chyba że trampki

Gość LuizaKiela
to ile ty masz wzrostu?

Gość gość
Ja mierzę 174 cm ale bez butów.I czuję sie wysoka,..oh

Gość gość
ja mam więcej od was i tym się nie martwię