Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieosiagalnaaa7

Ocena menu Nie chudnę pomocy

Polecane posty

Gość nieosiagalnaaa7

Witam was serdecznie. Mam taki mały problem. może się ta wiadomość komuś przyda (Mam 20lat, 170cm i waże 60kg). Od 4 miesięcy zaczęłam się zdrowo odżywiać-nie stosuje żadnych diet itd. Schudłam jakieś 4kg, ale nic nie widać, wydaje mi się że to sama woda spadła. Chcę napisać wam mój jadłospis co mniej więcej zjadam i chciałabym żebyście mi napisali co robię źle, czego za dużo, czego za mało . Dodatkowo skaczę na skakance ok. 3 razy w tyg :) Mam zamiar zacząć codziennie - kondycja już lepsza.. Menu Śniadanie ok. 7-8 godz: ciemne pieczywo,plasterek wędliny,ogórek,pomidor / musli z mlekiem 0,5% / serek wiejski lekki + kromka chleba / jajecznica z 2jaj / 2 jajka na miekko +kromka chleba II śniadanie ok 11-12godz : najczęściej jest to jakiś owoc (nektarynka,winogrona,pomarańcza,kiwi itd.) / serek wiejski / musli / sałatka owocowa albo warzywna / 2 jajka na miękko + kromka chleba / kanapka z łososiem III posiłek (nie wiem jak go nazwać) ok 15 godz: Kanapka z wedlinką i warzywami/ czasem musli / owoc / sałatka warzywna zazwyczaj coś innego co było na śniadanie. IV obiad ok 17.30-18 godz: Ryba pieczona różnego rodzaju /pierś z kurczaka / czasem jakiś naleśnik :D / + do tego zawsze jakaś sałatka warzywna mizeria/ z marchewki itd. + makaron i ryż bardzo rzadko / ziemniaki pieczone ale puree ale w niedużej ilości 2-3 małe ziemniaczki zazwyczaj V kolacja ok 19-20: (jem bardzo rzadko, ale zdarza się) ale coś lekkiego /kanapka mała z łososiem zazwyczaj.. Piję 1,5 wody niegazowannej dziennie + jakieś 4 szklanki 300 ml zielonej herbaty dziennie , nie słodze (czasem miodem) Nie jem smażonego, pięke tylko w piekarniku (czasem skropie to oliwą z oliwek w śladowych ilościach), raz na tydzień zjem jakiegoś batonika, czasem wcale. Ograniczyłam białe pieczywo (czasem się zdaży, że zjem) i zółty ser. Co robie żle.. doradźcie mi :) Chce schudnać jakieś 4kg a nienawidze ćwiczyć jedynie skakanka i jakieś ćwiczenia rozciągające..

Gość Aśka_10
Menu może być na moje oko. Ale zacznij też więcej ćwiczyć. Ja sama jestem na diecie od dwóch miesięcy i na razie zrzuciłam 8 kilogramów. Dlatego zdecyduję się na wspomaganie. Myślę o takich tabletkach odchudzających http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html . Mam nadzieję, że teraz dam radę szybciej zrzucić te kolejne 8. Pozdrawiam.

Gość Olcia Dubicka
Jeśli kanapki, wędliny itp to zapomnij, napisałaś że zaczęłaś się zdrowo odżywiać a wypisujesz śmieciowe jedzenie więc czym dla Ciebie jest zdrowe jedzenie ;/ Ogólnie jak dla mnie za dużo węglowodanów prostych czyli cukrów ;/ Mnie panienka której opiekuję się dziećmi chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 sztuki w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrowym odżywianiem. I takim sposobem w miesiąc spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że tabletki były przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i przyjęte do obrotu w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila bezpieczeństwo