Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza po transferze

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie czy jest ktos kto nie odczuwal zagniezdzania po transferze? Jakies objawy? Kazda z ciaz odczuwano a tej nie, nie wiem co mysllec? Podpiwiedzcie cos

Gość gość
ja tez nie mam poki co plamienia implantacyjnego, to moj 7 transfer i 2 razy bylam w ciazy i nie mialam, malo kobiet ma to plamienie ;) mnie troche martwi, ze pobolewa mnie od dnia transferu brzuch nisko na dole, no ale jestem dobrej mysli:) mam 6 dzien po transferze takze jesli sie zagniezdzilo dziecię to tez bylo bez plamienia:) ja duzo odpoczywam, leze, maz przejal obowiazki:) :)

Gość gość
Pytalam bo znajoma swiruje ze nic nie czuje a zawsze czula, ne wiem jak jej przegadac zeby nie zalamywala sie zanim nie zrobi testu, a to za kilka dni :) ja wiem ze bedzie dobrze a ona swohe, zyze powodzena i dzieki za odpowiedz

Gość Agata84
Ja po transferze (jak na kilka dni przed zresztą) czułam się strasznie opuchnięta. Nie miałam żadnych bóli dodatkowych. Wyjątek to 3 dzień po transferze. Obudziłam się z okropnym bólem pleców, promieniującym aż na brzuch... byłam przerażona, bałam się poruszyć i już prawie ryczałam z rozpaczy, że się nie udało... Lekarz pozwolił mi wziąć nospę i przeszło po 15 minutach. Od tego czasu nic mi nie było, czułam się świetnie ( z drobnym epizodem w 6 tc - ale rozumiem, że to nie ten wątek :P) a dziś jestem w 8 tc :)