Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cerelle 75 brala ktoras

Polecane posty

Gość gość

hejka bylam dzis u lekarza i przepisal mi pigulke cerelle 75,jest to tzw minipigulka. czy ktoras z was to bierze?jak doswiadczenia

Gość gość
Tez to dostałam jeszcze nie zaczelam brac wiec nie mogę pomoc

Gość nunuq
są wporzadku.

Gość gość
biore je juz od kilku miesiecy,nie tyje,tylko libido spada ale to chyba norma przy anty... tylko trzeba brac w miare regularnie,chodzi mi o godziny,zeby sie nie rozregulowalo,bo moga byc krwawienia,ja tak mialam :) jestem z tych tabsow zadowolona.

Gość gość
Biore ponad piec miesiecy. Mam od poczatku nieregularne krwawienia, plamienia. Pomimo kilku powaznych prob zrzucenia wagi po ciazy bez wiekszych efektow. Libido ok ale komplikuje sytuacje nieregularne krwawienie.

Gość WonderWomen
Biore mini pigułki cerelle od ponad 6 miesiecy, nie mialam nigdy okresu, zadnych plamiń a tu nagle plamienia i wyglada mi to na okres do tego bóle menstruacyjne. Nie pominelam żadnej z tabletek i biore je zawsze o tej samej godzinie. Czy ktoraś z was spotkała się z czymś takim?

Gość gość
musze sie dolaczyc do was dziewczyny tez stosuje te tabletki spadlo mi libido i do tego te nieregularne krwawienia ktore mnie mecza nie dosc ze mam miesiaczke raz w miesiacu to jeszcze te krwawienia mysle o rezygnacji z tych tabletek bo wyglada na to ze z bedzie ona caly czas

Gość gość
Biore je od 4miesiecy, na poczatku wszystko bylo ok. Brak okresu przez 3 miesiace, po tym czasie okropny bol piersi przez 3 tygodnie, teraz mam okres ale nigdy nie mialam takiego bolesnego okresu jak teraz.na poprzednich tabletkach feanolla wszystko bylo wporzadku. Na cerelle w ciagu 4 miesiecy przytylam 2kg( ale to moze byc wynikiem braku okresu przez 3 miesiiace) mam nadzieje ze wszystko sie unormuje bo czytalam opinie ze niektore maja okres po 5 tyg na tych tabletkach.

Gość gość
biore te tabletki od 2 lat i jestem naprawde zadowolona miesiaczki nie mam wogole krwawien rowniez a co najwazniejsze nie tyje :)

Gość gość
Biorę od pięciu lat i jestem mega zadowolona