Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy rozpozna

Czy ginekolog rozpozna ze zostałam zgwałcona

Polecane posty

Gość Czy rozpozna

Musze iść na wizytę, czy rozpozna to jakoś?

Gość gość
tak rozpozna a zostalas zgwalcona?

Gość Czy rozpozna
Tak Lady Koleżanka ostatnio mi to powiedziala, dlatego boje sie isc na wizyte, a po czym moze poznac takze zastanawiam sie.

Gość Czy rozpozna
Gosc 16.37 Po czym moze rozpoznac?

Gość Ali G
Rozpozna. Obrażenia są inne niż podczas normalnego stosunku.

Gość gość
LadyVaga A niby po czym? Byłaś przed chwilą na innym topiku dotyczącym klikania, chciałaś wywodów dlaczego masz klikać, tu się wypowiadasz w formie pytania, czy lekarz rozpozna g***t, mam pytanie , sprawia ci przyjemność, dogryzanie innym.

Gość Czy rozpozna
A te obrazenia zostaja na stale czy po kilku latach, miesiacach znikaja?

Gość Ali G
Takie obrażenia znikają szybko. Podczas normalnego stosunku robią Ci się otarcia przy górnej części wejścia do pochwy, przy g****ie masz je również u dołu. Mądre panie zjedźcie mnie teraz.

Gość Czy rozpozna
To bylo juz ok 2 lata temu, nie zglosilam tego nigdzie bo wstydzilam sie okropnie, jest jeszcze mozliwosc ze moze cos rozpoznac?

Gość Ali G
Po takim czasie już nie. Mógłby gdyby g***t był brutalny przy użyciu jakiego narzędzia, bo wtedy napewno powstały by rany.

Gość HHHDJSJSKKSAAA
2 lata temuuu? dwaaaaa lattta temuuu?????? weź czytaj co do ciebie piszą a ja pytam jeszcze raz bo nie wierze dwa lata temu a ty chcesz teraz to zgłaszać? kto cie zg****il?

Gość Czy rozpozna
Czyli juz nic nie rozpozna, ktos mi mowil, ze ginekolog rozpozna bez problemu do 2 lat.

Gość Czy rozpozna
Nie chce niczego zglaszac.

Gość Czy rozpozna
To ty czytaj uwaznie, napisalam ze na wizyte

Gość gość
Wydaje mi się, że może rozpoznać, zależy też od tego czy byłaś dziewicą, g****iciel mógł źle rozerwać błonę,, ale ja się na tym nie znam.

Gość Czy rozpozna
A jak np rozpozna to ma obowiązek powiadomienia policji czy bez mojej zgody nie może? Chyba nie pojde na ta wizyte.

Gość Czy rozpozna
Bylam dziewica, a to ma jakies znaczenie? Moze jest ktos jeszcze kto potrafi udzielic odpowiedzi?

Gość Czy rozpozna
Dziekuje za odpowiedzi. Do niczego mi to potrzebne, boje sie ze ginekolog moze rozpoznac, a ja nie chce tego nigdzie zglaszac, za bardzo juz cierpialam, zaczelam na nowo funkcjonowac, jak dawniej. Nie chce tego burzyc dlatego pytam.

Gość gość
Dziwna jesteś, to co zobaczy ginekolog to możesz zobaczyć i ty, co mimo że on zajrzy do środka to tam nie ma śladów po g****ie, masz 13 lat czy co? Sama byś widziała że masz w kroczu jakieś uszkodzenia.

08.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość ODWAL SIĘ ODE MNIE. Dla ciemnoty odpiszę nie pytaniem: wg mnie różnica jest tylko w psychice. To czy miałaś stosunek za przyzwoleniem czy nie nie jest w stanie tego lekarz stwierdzić. Różne ludzie mają upodobania więc skąd do licha miałby wiedzieć, że (jeśli mu się nie powie) dana osoba nie lubi np ostrego sexu? Wyjaśniłam tępaku czepiający się?

Gość gość
g***t można też pomylić z takim bardziej ostrym seksem tak mi się wydaje... chyba ,że masz jakieś np siniaki na udach itd to już wtedy wygląda jakbyś się broniła

Gość czy rozpozna
I po co Vega odświeżasz temat? Podziękowałam już niektórym osobom za odpowiedzi, nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie udzielaj się.

Gość gość
ale z was bezmózgi. Po g****ie lekarz pobiera wymaz z pochwy w celu ustalenia DNA napastnika. Piszecie głupoty z tymi otarciami. Równie dobrze kobieta mogła być odurzona lub podano jej tabletkę g****u. Bez wymazu nikt niczego nie udowodni

Gość gość
gość 12:20 sam żeś bezmózg, ponieważ nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Za dużo filmów dziecko. Proponuje iść do lekarza, niech weźmie od Ciebie wymaz, zapewne znajdzie w nim DNA Mózgożercy.

Gość gość
to ty za duzo filmów oglądasz dziecko skoro uwazasz, że ginekolog do 2 lat po siniaku, albo otarciu rozpozna g****iciela. Bezmózg!!!

Gość gość
a obrażenie mogą równiez powstać po ostrym seksie, więc nie są wyznacznikiem