Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakiej firmy posciel do lozeczka polecacie

Polecane posty

Gość gość

Corcia spala pod Feretti i ja chwalialam ale teraz przegladam katalog na ich stronie i nie podobaja mi sie zadne wzory dla chlopcow. Moze mi polecicie rownie dobra firme co ma fajne motywy na poscieli? Oczywiscie zalezy mi na ty zeby byla ona mieciutka i miala w dotyku.

Gość gość
z pewnoscia nie MILPOLLL ODRADZAM

Gość gość
ja miałam Nino ,drugą zwykła jakieś polskiej firmy i trzecią uszytą przez koleżankę krawcową .

Gość gość
Podobają mi się Mamas&Papas, ale nie są tanie, z tańszych Ikea ale to już trzeba się zdecydować na wszystko od nich,.

Gość gość
ja tez polecam mamo Tato ;) mam cały komplet (baldachim i inne cuda wianki) i jest SUPER! Nie dość, ze prześliczna to jeszcze jakościowo rewelka! A! I dobre wypełnienia mają

Gość gość
Milpol jest super jakosciowo

a patrzyłaś ich posciele uniwersalne? nadajace sie dla chlopcow i dziewczynek? Np: Ricordo Ecru Prestige, jak dla mnie swietna, na a najwazniejsza jest przeciez jakosc.

Gość gość
ja polecam ze sklepu www.mulliculli.com wzory są oryginalne i nie takie oklepane jak w innych firmach. no i można dobrać wszystko co się chce np kocyki różnych wielkości etc z tej samej kolekcjo

pytanie czy chodzi o posciel czy o kolderke?:) jesli kolderka to baby excellent zdecydowanie, a posciel to Enchant, piekna!

Gość ivona098
Polecam Bertax. Pościel tej firmy jest rzeczywiście dobra, w całości produkowana w kraju. Dlatego jest trwała i nie niszczy się po 2-3 praniach jak to sie często dzieje z inną pościelą. http://www.wyjatkowaposciel.pl/manufacturer/bertax

Gość gość
Zależy jaki chcesz rozmiar jeżeli wystarczy Ci 140x200 to polecam http://www.elway.biz/39-posciel-3d-rozmiar-140x200 bo maja tylko 100% bawełniane więc odpowiednia dla dziecka a i dla siebie możesz cos dobrać. Polecam też podkłady bo one się przydają przy dzieciach :)

Gość gość
Ja ci mogę polecić firmę Fro-Tex www.fro-tex.pl to młoda firma, bo istnieją dopiero od 2012 roku, ale za to przykładają się niezmiernie do swojej roboty :) Mnie się podoba to, że mają tam całe zestawy w dany wzór, czyli kołderka, baldachim, przewijak itd.

Gość gość
Na http://papillon-shop.pl/ mają bardzo ladne wzory, a w razie potrzeby szyją też na zamówienie specjalne - jestem pewna, że znajdziesz cos odpowiedniego ;)

Gość gosc95

Zerknij sobie na ofertę firmy www.bello24.pl