Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za porabane tematy na tym forum

Polecane posty

Gość gość

Kobiety opanujcie sie. Forum dotyczy ciazy wychowania dzieci itp a Wy wypisujecie tematy czynp torebka za 300zl to droga rzecz, albo jaka sukienke na skub, jaki ketchup itp. Czy naprawde warto tak smiecic gluoimj tematami , zamiast zastosowac sie do tematyki! Co za kretynstwo. Zapewne zaraz zostane zjechana jak tutaj czesto bywa, ale w sumie mam racje , poniewaz kazdy dodajac posty powinien stosować sie do temayki. Pa

Gość gość
Dobra to ty idź pogadaj o fasolkach :) a my o torebkach.

Gość gość
Niestety nie wypleni się tego, głupie tematy były, są i będą zakładane, póki będą chętni na nie odpowiadać. Czemu to robią? Z nudów, dla draki, cholera ich wie, szkoda czasu na to. Ja już coraz rzadziej tu zaglądam, nuda i chamówka wszędzie.

Gość gość
Gosciu z godz 20:14, bo jak potrafisznsie wypowiedziec jedynie na temat torebek to nie dziwne ze umieszczasz i szukach takich tematow w kwestii ciazy i wychowania dzieci! Zal mi Cie ;). Faktycznie gosciu z 20:17 chanstwa jest tu pelno nie ma co, ale naprawde jest tyle watkow zalozonych na ten temat ze kazda kobieta moglaby sie dostosowac, tym bardziej ze podobno my kobiety to inteligentny ród , okazuje sie ze poza klotnia o ketchup zakonczywszy na torebkach, co po niektóre kobietynie maja nic wiecej do powiedzenia.

Gość gość
bo to tępaki bez wysztalcenia i o niczym nie mozna z nimi pogadać:D prostaczki z bazaru tylko kłócic sie umieją:D

Gość gość
Dlatego na tym forum powinien byc jakis administratornktory zajmuje sie weryfikowaniem postow tematow by sie jie dublowaly, a przddewszystkim kobiety powinny byc ujawnione zalogoeane pod jakim kolwiek pseudo. Zapawne zara przeczytam ze po co tu wchodze jak sie nie podoba, aczkolwiek od czasu di czasuktos cos konkretnego moze napisacni podpowiedziec, bo okazuje sie ze oprocz opyrskkiwych jak zakladam malolat, sa osoby ktorepotrafia podpowiedziec

Gość gość
"kobiety powinny byc ujawnione zalogoeane pod jakim kolwiek pseudo. " no to ujawnij się pomarańczowy gościu

Gość gość
gość co to za bełkot ?

Gość gość
Niestety śmietnik z kafe zrobili i każdy oszołom tu może pisać co chce, obrażając i wyzywając kogo chce. Robią tylko tyle, na ile prawo ich obowiązuje. A wszystko bo kasa, kasa leci, im więcej wejść na stronę, tym lepiej zarabiają, więc nie kalkuluje im się wprowadzać ograniczeń.

Gość ujawniona Edyta
Imie nie pesudonim! Widze ze juz pojawily sie zwolenniczki krytykowania :) Panie wyluzujcie, a jedynie stosujcie sie do powyzszego wątku. Masowka i jeszcze raz masowka.

Gość gość
no jasne ,bo mamy maja prawo i obowiazak gadac tylko o kupach ,zupkach i przechwalac sie osiagnieciami swoich pociech.tematy dotyczace "normalnych" kobiet typu zakupy,spa,kursy sa zakazane na tej czesci forum :) ogarnijcie sie troszke .chamstwa tu jest wiele i z tym sie zgodze.frustratki sa w swoim zywiole do 18 do puki maz nie wroci z pracy .te po 18 to stare zgorzkniale panny co udaja tylko ;)

Gość gość
A mi formuła tego forum odpowiada. Inne fora, gdzie jest rejestracja i moderacja mocno ingerująca w dyskusje jest dla mnie sztucznie i nieprawdziwie. Tu widać prawdziwą naturę ludzi w tych wszystkich przepychankach, pyskówkach i durnych tematach. Mało udzielam się pisząc (zazwyczaj w normalnych tematach), ale poczytać lubię te głupoty i się pośmiać. Do tego jednak trzeba mieć dystans i do tego forum i do siebie ;) :D

Gość gość
Dystans i swoboda zgoda, ale nie wierzę w to, że pasuje Ci jak ktoś Cię wyzywa i obraża.

Gość gość
Ja tam lubię tematy np co na obiad czy jaki ketchup kupujecie :)

Gość gość
Ja nikogo nie wyzywam, i nikt mnie nie wyzywa bo nie biorę udziału w takich dyskusjach a inni niech robią co chcą. Jak mnie epitety bardzo rażą to nie czytam i przechodzę na inny temat bardziej mi odpowiadający.

Gość ujawniona Edyta
Ale ja oczywiscie zgadzam sie z Wai, ze fajnie jest porozmawiac sobie z innymi kobietami na temat spa relaksu, bo nie interesuje sie jedynie kupa dzidzimam wiele do powiedzenia, jak rowniez wieloma rzeczami sie interesuje, aczkolwiek kd tego sa inne watki i o to glownie mi chodzi. Wystarczyloby aby kazda z nas sie stosowala do powyzszych tematow forum. I kazd w kazdym watku znalazl by cos co go interesuje. Relaks to relaks, jedzenie jedzeniem a ciaza ciążą . A nie ketchup buty torebja suknie skubne wszystko w jednym worku.

Gość gość
Bo się tu zadomowiły i wszystko na jednym forum chcą załatwić.

Gość gość
Edyta,ty to masz wymagania,ale z pisaniem,to krucho :D

Gość gość
A bledy przepraszam ale pisze z telefonu i czest zacinaja mi sie klawisze ;)

Gość gość
Mi odpowiadają takie tematy poboczne. Nie samym dzieckiem żyje człowiek...