Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uprawiałam seks na pierwszej randce

Polecane posty

Gość gość

i to chyba był bład. Deser zjedzony i nie bedzie ochoty na obiad

Gość gość
ja tez no i co , bylo minelo , okazalo sie ze nie pasujemy do siebie , to nie byla milosc , moze zaurocznie...

Gość gość
ludzie co się z wami dzieje ? czy w tym dzisiejszym świecie nie ma już żadnych wartości ? seks na pierwszej randce ? jak w ogóle możesz sobie spojrzeć w oczy ? ja dopiero po dwóch latach zdecydowałam się na seks ile w ogóle ty masz lat ?

Gość a anal tez byl
?

Gość gość
Gratuluje , a potem płacz bo facet nie ma ochoty na nastepny raz .No ale to kwestia wychowania ...........złego

Gość gość
tylko seks ? jak można się kochać z osobą, której prawie w ogóle się nie zna ? ja nie żałuję, że czekałam 2 lata

Gość gość
Rozumiem przed zagładą ale teraz po co się spieszyć. No to jesteś szybka :)

Gość torta
Tzn,ze jestes zdrowa kobieta,bez probemow w lozku,uwazam ze jezeli ktos spotyka sie z kims przez 2 lata,nie wspolzyjac,po prostu ma problemy,nie lubi seksu i niech nie dziwi sie ze mąz pojdzie na lewo ;)

Gość gość
nie mówię, że nic nie było przecież dotykaliśmy się, całowaliśmy się widział mnie nago, ale seksu nie było

jak można dotakać się, całować, widziec się nago i nie chcieć seksu? To wg mnie nie jest normalne

Gość gość
to nie jest obnażanie się tylko wzajemne poznawanie siebie i swojego ciała i dużym plusem jest to, że na pewno nie zajdzie się w ciąże ze mną jest wszystko w porządku i nie jestem idiotką !!

Gość gość
kobiety, które zdecydowały się na seks już na pierwszym spotkaniu muszą się liczyć z tym, że facet rzadko kiedy potraktuje je jak kandydatkę na dziewczynę, żonę (dotyczy to facetów, którzy kierują się w życiu wartościami). Przeważnie pomyśli, że jest łatwa i pewnie każdemu wskoczy do łożka, a poza tym, wydaje mi się, że po takim zdarzeniu nie ma się już sobie nic do zaoferowania. Ale pewnie istnieją wyjątki.

Gość Realistycznax3
Swiat z dnia na dzien staje sie coraz bardziej k*rewski a ludzie coraz czesciej sa bez rozumu i zadnych wartosci. Popieram seks po 2 latach zwiazku, sama tego obecnie doswiadczam i uwazam ze to nie jest nic zlego, wrecz przeciwnie. Facet, ktory jest z kobieta ktora sie szanuje powinien o nia dbac bo w obecnych czasach to skarb. W glowie mi sie nie miesci co sie teraz wyprawia... Dziewczyny sypiaja z kim popadnie :/ to objaw ich niedojrzalosci i glupoty. Uwazam takie za zalosne

Gość podróż do środka ziemi
ale ten seks był z kimś czy sama ze sobą miałaś randkę w ciemno i impetem w głąb? :D:D

Gość gość
Czemu tak atakujecie? Chciała, zrobiła i koniec. Jej sprawa.

Gość gość
mi raz dziewczyna weszła do łóżka na I randce i zakochałem się w niej na zabój. Została moją dziewczyną bo ją o to błagałem a jak odeszła to przez reszte życia wybierałem zawsze podobne do niej z wyglądu.

Gość gość
ja tez to zrobilam na pierwszym spotkaniu, a wczesniej - z moim takim powazniejszym facetem czekalam pol roku, z innym dwa lata, roznie to bylo,ale jak takiej dziewczynie zdarzy sie raz to co tez jest d****a ? sa takie ktore caly czas tak robia...

Gość gość
a jak raz zabije się człowieka to jest się mordercą czy trzeba to robić cały czas?

Ja kieruje się w życiu mottem " jeżeli nie krzywdzisz tym co robisz innych, to rób to z pełną premedytacją" Mi również zdarzył się sex na pierwszym spotkaniu, a "związki" kończyły się zawsze w stosunkach przyjacielskich i tyle właśnie wymagałam. Teraz jestem szczęśliwą mężatką, a i z mężem był sex na pierwszym spotkaniu.

Gość gość
Zgadzam się z Poparzoną Kawą ;-) 8 lat razem od sexu na 1szym spotkaniu ;-) :-P

po seksie na pierwszej randce nie traktowalbym pozniej kobiety jako kogos na stale. Skoro mi dala tak latwo to z innym bedzie miala opory ?

Gość mroczne mrrrau
ale p****y. autorko nie ma to znaczenia. Nosz k***a żyjemy w średniowieczu czy co? Mieliście ochote to sie bzykneliście. Nic to nie zmienia. Jak był kiepski to przynajmniej wiesz że nie warto iść na drugą randke :)

Gość zadowolony gosc
haha, tez uprawialam seks na 1 rance i jestesmy razem 14 lat;)