Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uprawiałam seks na pierwszej randce

Polecane posty

Gość amelia nnn
Skoro facet jej sie spodobał to dlaczego nie miałaby iść z nim do łóżka?Lepiej sie masturbować,tak?Ona nie szuka męża(tak sądzę)tylko odskoczni od codzienności i być może tylko sexu.Tak jak ja.

poparzona kawa - jesli mam takie podejscie do sprawy i takimi wartosciami sie kieruje to czemu zarzucasz mi czce gadanie ? chcesz na pierwszym spotkaniu uprawiac sex twoja sprawa

Gość gość
jak szuka tylko odskoczni to ok ale nazywajmy rzeczy po imieniu puściła się tak jak ten koleś tyle z tym, że kobiety cenią takich facetów a faceci takie kobiety nie. Pytanie czy chciałybyście faceta co chodził po burdelach? wydaje mi się, że raczej nie więc i nas zrozumcie. Ona pewnie nawet bez gumy to robiła i bardzo prawdopodobne, że jakimś syfem jest zarażona.

Gość gość
Z tego co zauważyłam to głównie kobiety źle się wypowiadają o takich co dały na pierwszej randce. nie faceci...

Gość gość
grzech zawsze rodzi cierpienie

Gość gość
gość Z tego co zauważyłam to głównie kobiety źle się wypowiadają o takich co dały na pierwszej randce. nie faceci... xxxx Facet nie powie, że jesteś dla niego szmatą bo po co rezygnować z darmowej prostytutki po prostu w międzyczasie poszuka sobie normalnej kobiety i tyle.

Gość egiroteuśkienka
mój facet musiał czekać pół roku. Dotrwał i to oznaczało dla mnie że traktuje mnie poważnie a nie jak d*u*p*e którą chce tylko przelecieć. Sex na pierwszej randce to sprawa osobista jednak uważam że warto trochę poczekać choć to tylko moje skromne zdanie.

Gość gość
a ja powiem tak tutaj nie ma regóły wszystko zależy od tego jaki to facet jak to jest gnojek , to możesz czekac rok z seksem, a potem i tak będzie dno i nie będziecie szczęśliwi, albo cie zostawi jak trafisz na właściwego faceta, to nie ma znaczenia kiedy z nim pójdziesz do łózka , a i tak będzie super

Gość gość
gość gość Z tego co zauważyłam to głównie kobiety źle się wypowiadają o takich co dały na pierwszej randce. nie faceci... xxxx Facet nie powie, że jesteś dla niego szmatą bo po co rezygnować z darmowej prostytutki po prostu w międzyczasie poszuka sobie normalnej kobiety i tyle. x x x x Kolejny tekst kobiety, która nie może znaleźć sobie faceta, dlatego pluje jadem ;-) Zobacz, ile babek się wypowiedziało, że poszły z facetami do łóżka na 1szej randce i są z nimi do tej pory... w tym zamężne.

Gość ostatni gosć
nie ma sztywnych reguł- kiedy. Jedna będzie czekać dwa lata, inna zrobi to na pierwszej randce. Nie sądzę, żeby jakś zależność- szmata-nieszmata- w zależności od tego , kiedy sie z kimś pójdzie do łóżka:) Tak więc, nie dorabiajcie ideologii. Ja też szybko poszłam z mezem do łóżka i jakoś nie potraktował mnie jak szmatę. Co więcej, oświadczył mi się i doczekaliśmy synka. Więc autorko- skoro zakładasz taki temat, iwdać Ci z tym źle. To po co to robiłaś?

Gość gość
Umowilam sie z facetem w kawiarni ale tak sie jakos zlozylo ze znalazlam sie u niego w mieszkaniu, i wyladowalismy w jego lozku.A w lozku bylam juz bezbronna bo trafilam wreszcie na meszczyzne ktory mial XXL i jeszcze na drugi dzien cos w sobie czulam ale o drugim spotkaniu marzylam

Gość alone prawiczek
j nie chce panny, ktora szybko poszla z kims do lozka, bo ja nie jestem zadnym ciachem i bym musial czekac. to by bylo niesprawiedliwe, ze przed innymi od razu sie rozkraczyla, a ja bym czekal iles tam miesiecy jak ostatni frajer. nie zamierzam byc kims gorszym.

Gość gość
Żenujące to jest.A choroby??Ludzie a potem się dziwicie,że rozprzestrzeniją się u nas aids i inne weneryczne np.Powinniscie nosić książeczki zdrowia ze sobą jak na mój gust....Rozumiem umówic się na seks kiedy dwie osoby chcą sie zaspokoić..ale dziewczyno droga związku z tego może nie być,jeśli facet pożądny będzie szukał dalej a jak już mu się podłożyłas z doopą to wziął i tyle go widzieli....ciekawe ile teraz takich randek statystycznie przypada na ludzi wolnych zanim poznaja drugą połówke...już rozumiem,ze ktos mówi o kilkunastu czy kilkudziesięciu partnerach przed ślubem......dziewczyno jak się nie uszanujesz to nikt tego za Ciebie nie zrobi

Gość alone prawiczek
kobiety po takich przejsciach sa dobre dla babiarzy

Gość gość
na pierwszej randce to tylko za kase hehe ja mam konto na portalu erotycznym www.datezone.com i niezle sobie na tym zarabiam :Dwybieram samych przystojniaków którzy sa znudzeni swoimi zonami oni zrobią wszystko dla udanej sex randki ;)

Gość Anna 50
Też kochalam się na 1 randce i mam męża ;)

Gość Alicja 18
A ja pozwolilam mu tylko na placówkę i minetke ;) na pietwszym spotkaniu

Gość basia 34
Lodzik na pierwszej randce można to nic złego ;)

Gość gość
czy jak dziewczyna lubi sie kochac to juz jest d****a?

Gość gość
nie znacie sie i od razu seks.

Gość gość
Autorko nie przejmuj się każda to robi. Moja koleżanka na pierwszej randce uprawiała seks z dwoma facetami :) Powinnaś się cieszyć, że masz powodzenie bo to oznacza, że jesteś porządna!

Gość gość
gość dziś czy jak dziewczyna lubi sie kochac to juz jest d****a? x Kobietom imponuje jak facet się puszcza ale facetom nie imponuje to, że kobieta to robi.

Gość gość
Facet skreslajacy kobiete,bo poszla z nim do lozka na 1 randce bylby dla mnie skreslony od razu. Osobiscie nigdy tego nie zrobilam,ja musze po prostu znac mezczyzne zeby miec frajde z seksu. Ale kobiety maja tak samo jak faceci,moga poczuc pozadanie,moga chciec 1 w zyciu w ten sposob zaszelec. I co ,facet wezmie,ale powie,ze szmata. Kto tu jest wieksza szmata?

Gość gość
gość dziś Sama jesteś szmata i puszczalska dlatego Tobie to nie pasuje, że faceci skreślają takie kobiety:P Skreślasz faceta bo nie chce puszczalskiej jaką ty jesteś ? :(

Gość gość
a jesli takich randek bylo kolo setki? Strach pomyslec :)

Gość gość
czy faceci lubia takie puszczalskie?

Gość gość
gość 18.20 Prawda w oczy kole? Jestes pewnie jednym z tyh super buhajów, co dymają na prawo i lewo,cokolwiek popadnie wielce sie w ten sposób szanująć. Taki facet jest zwykłym szmaciarzem,tak samo. A co sobie myślą, to mi szczerze lotto,mam na to wyjechane.

Gość gość
Lepiej na pierwszej randce a później ewentualnie rozstanie niż seks po dwóch latach, wymuszona ciąża, piekło w domu z niechcianym mężem i złamane życie. Gdyby więcej kobiet próbowało seksu to nie było by tak wiele niedobranych małżenstw. Żeby się zdecydować na małżeństwo trzeba się poznać, również fizycznie uprawiając seks.

Gość gość
Lepiej na pierwszej randce a później ewentualnie rozstanie niż seks po dwóch latach, wymuszona ciąża, piekło w domu z niechcianym mężem i złamane życie. Gdyby więcej kobiet próbowało seksu to nie było by tak wiele niedobranych małżenstw. Żeby się zdecydować na małżeństwo trzeba się poznać, również fizycznie uprawiając seks.

Gość gość
trzeba uwazac bo mozna wpasc.