Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnkaAniaAnulka

Rozjaśniane włosy

Polecane posty

Gość AnkaAniaAnulka

Proszę o pomoc.Od kilku lat rozjaśniam włosy.Są one kręcone,a co za tym idzie-cienkie i delikatne.Dodatkowo je prostuję.W tym roku miałam 4 wesela i po wizytach u fryzjera,który nie żałował lakieru,gumy,szarpania,suszenia,prostowania i robienia fryzury zauważyłam,że końcówki zaczęły mi się sypać jak choinka na 3 króli :( Zakupiłam z Eveline olejek arganowy z keratyną i codziennie wmasowuję sporą ilość w moje osłabione włosy.niestety końcówki zrobiły się jak siano i nie wiem,czy nie zaczęłam sobie tym szkodzić.dodatkowo robię maski na włosy i siedzę z nimi z pół godziny.Proszę Was o pomoc i doradźcie mi jakieś sprawdzone kosmetyki,które uratują mi włosy.

Gość Partony
Moim zdaniem lepszą opcją byłby jednak naturalny olej arganowy, na pewno lepiej odżywi. Ja jestem wiecznie zabiegana i gdzieś spóźniona, a olejowanie mnie męczy, więc jestem zwolennikiem gotowych preparatów, polecono mi maskę z Cece Med Silk, stosuję ją jako odżywkę po myciu szamponem, z tej samej serii. Spróbuj, bardzo fajnie odżywia włosy.