Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skończyłam blister tabsów i nie mam okresu

Polecane posty

Gość gość

Cześć, kochane... Zaczęłam brać tabletki na przełomie lipca i sierpnia tego roku. W tamtym miesiącu tabletki skończyły mi się 5 września (czw.), no i 9 września (pon.) dostałam plamienia z odstawienia potabletkowego. Kolejne tabletki zaczęłam dokładnie tydzień później, 13 września (pt.), okres w sumie skończył mi się 15 września. No i tutaj pojawia się problem... W tym miesiącu znów skończył mi się blister - skończył się 3 października, we czwartek. Liczyłam na to, że w poniedziałek zaczną mi się plamienia, czyli ok. 4 dni później po skończeniu blistra - tak w sumie mój organizm działał. Następny blister mam wziąć w ten piątek, a ja nadal nie mam plamień. Jest wtorek, 8 października, a ja nawet małej kropelki nie widzę na bieliźnie. Dodam, że tabletki brałam i biorę o tej samej godzinie, nigdy nie zapomniałam o jej połknięciu (bo mam nastawiony "budzik tabletkowy" o 21:00). Martwię się trochę... Czy powinnam pójść do ginekologa i to zgłosić? Czy po prostu nadal czekać i wziąć kolejny blister tak jak pan gin mi przykazał, w ten piątek?

Gość gość
Przeczytac ulotke i postapic zgodnie z tym co jest tam napisane.