Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusiapicza

mastu rbacja na sucho

Polecane posty

Gość pusiapicza

Hej, mam pytanie. Czy chłopak może się przyzwyczaić do masturbacji na sucho (tylko w taki sposób się zadowala) w takim stopniu, że podczas seksu oralnego, gdzie nie można uniknąć nawilżenia, bo wiadomo ślina, traci erekcję? Dodam, że chłopak nie miał żadnych zastrzeżeń co do mojej pracy pracy ustami. On jednak zawsze masturbuje się na sucho i tylko tak potrafi się zadowolić. Moje pytanie: co zrobić żeby jego organizm pozbył się tego dziwnego przyzwyczajenia? Próbowaliśmy już kilka razy i zawsze niestety to samo. Podczas 'akcji' kiedy on jest stroną czynną jego penis jest w pełnym wzwodzie, natomiast kiedy ja zaczynam robić mu dobrze ustami, to on mięknie po paru chwilach, bo jak chłopak twierdzi, że jest zbyt mokro i tak nie może.

Gość gość
To ciekawe, jak jest podczas bzykania??? ;/

Gość pusiapicza
Nie wiem żadne z nas tego jeszcze nie robiło, ale właśnie głównie o tym myślę, bo przecież bez nawilżenia się po prostu nie da kochać waginalnie... A skoro on tylko moze na sucho, bo byłoby bardzo słabo jakby podczas gdy jest we mnie po prostu zmiękł...

Gość tyjaononaono
impotent :D

Gość pusiapicza
najpierw zapoznaj się z definicją słowa impotent...

Gość koteczkasmigeczka
dziwny ten koles. za sucho przeciez mozna ostro zatrzec skore

Zrób mu dobrze ręką, a kiedy mu stanie niech ci włoży do pochwy. Jeżeli w trakcie stosunku waginalnego straci erekcję, zacznij mu znowu robić dobrze ręką, a potem niech znowu włoży do pochwy. W końcu się przyzwyczai do wilgoci waginy i wszystko będzie OK.

Gość pusiapicza
Dzięki za odp. Spróbujemy tak na pewno, on juz sam próbuje podczas masturbacji przyzwyczaić się do wilgotnego środowiska, no ale... W ogole pierwszy raz słyszę żeby ktoś to robił tylko i wyłącznie na sucho. Poprzedni mój chłopak wręcz miał obsesję na tym punkcie żeby nic mu się nie tarlo.

Gość pusiapicza
Orgazm osiąga tylko wtedy go trę mu pindoloncjowego kolegę papierem ściernym :(

Gość pusiapicza
Skończyłeś się podszywać? To teraz stąd idź.

Gość pusiapicza
Znacie może jakieś sklepy z tanim papierem ściernym?