Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lekarz nie wyznaczył mi za późno terminu na USG genetyczne

Polecane posty

Gość gość

okres miałam 6 sierpnia czyli jestem teraz bodajże w 10 tc, USG genetyczne mam na 5 listopada. Czy to nie będzie już za późno?? Nie za bardzo znam się na tych liczeniach tygodni więc sama juz nie wiem. Taki badanie wykonuje się chyba między 11 a 13 tygodniem

Gość gość
11 a 14 tygodniem czyli 13 tydzien i 6 dzień będzie jako ostatni

Gość gość
jesli dobrze pamietam to powinno byc nie pozniej niz w 13 tyg. kolezanka byla pozniej i ciezko bylo zinterpretowac pomiary. dopytaj swojego lekarza. pozdrowienia!

Gość gość
do końca 14 tygodnia, lekarz i google nie boli co za ludzie jak można nie móc zinterpretowac wyników? co to jest? jest nt i tyle, chyba, ze lekarz ma usg kiepskie to nic nie zobaczy

Gość gość
ja się pytam czy 5 listopada nie będzie za późno na USG, ponieważ nie potrafię za bardzo liczyc tygodni i nie wiem w którym dokładnie będe tygodniu tego dnia...Czy tak ciężko czytac ze zrozumieniem

Gość gość
no to policz sobie, to nie takie trudne, za ciebie mamy liczyć, matko

Gość gość
dobra gońcie się. To forum to jakaś porażka. Wszyscy wszechwiedzący, z patentem na wiedzę i encyklopedią w głowie. Żal mi was zakompleksione, podnoszące swoją wartośc dzięki forum prostaczki. NARA

Gość gość
Test PAPP-A wykonuje się pomiędzy 10 a 14 tygodniem tygodniem ciąży, (ściślej od ukończonego 10 tygodnia ciąży do 13 tyg. i 6 dnia ciąży). Wiek ciąży określa się według wcześniej wykonanego USG lub też wg. daty ostatniej miesiączki. Bedziesz w 13 tyg 6 dniu.