Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka9342

leczenie kanałowe zęba

Polecane posty

Gość Anka9342

Witam mam pytanie czy ktoś z Was miał zgorzel w zębie, a mianowicie byłam u dentystki z bolacym zebem i stwierdzila zgorzel zalozyla mi lek antyseptyczny ze znieczuleniem i dzisiaj mi go wymienila i za tydzien mam juz przyjsc na leczenie, pwoeidziala ze trutki mi zakladac nie bedzie bo ten zab jest juz martwy, i tu mam pytanie czy to oznacza ze skoro za tydzien mam juz leczenie to bedzie mi tylko wypelniac te kanaly i zaplombuje czy cos jeszcze. Bo boli mnie ten zab przy zagryzaniu ale podobno to normalne.

Gość gość
Ja miałam zgorzel. Chodziłam z tym zębem wielokrotnie, dentystka czyściła mi kanały,wąchała :p, a jak przestało śmierdzieć-wypełniła kanały i zaplombowała:) Trudno powiedzieć, czy ząb jest już gotowy do zamknięcia,zwłaszcza, że boli...Mnie pod koniec już wcale nie bolał i dentystka grzebała bez znieczulenia.Miałam tylko dziwne wrażenie, że...się rusza :O Ale po kilku dniach ustąpiło.:)

Gość gość
Ja również po leczeniu kanałowym miałam wrażenie, że ząb się rusza. W sumie nie wiem dlaczego :) Podobnie jak u ciebie uczucie to ustąpiło po jakimś czasie. Teraz przeprowadziłam się do Poznania i muszę iść do stomatologa. Znacie może jakiegoś dobrego w tej okolicy?