Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IMIĘ DLA CÓRKI EUGENIA

Polecane posty

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gościnka3 Rzeknę tylko, że w "Opium..." nie ma żadnej Eugenii, jest Genowefa usmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxx tak wiem,ale Genowefa mi sie nie podoba tylko Eugenia, natomiast zdrobnienie jest takie samo:) Geniusia:) ślicznie

Gość gość
Ja juz wole aurelie z tej serii :)

Gość gość
Ja bym nigdy nie dala,ale rozne sa gusta...

Gość gość
Haha, moj brat ma na imie Eugeniusz i cale zycie sie tego wstydzil, bo wszyscy jego koledzy to Adamy, Michaly, Rafaly itd. Dopiero teraz, gdy jest juz dorosly polubil swoje imie. A nazwal go tak moj ojciec z babka, gdy mama lezala w szpitalu po porodzie. Babka namowila ojca na to imie (bo jakis bogaty kuzyn z Ameryki sie tak nazywal), pojechali do urzedu i zapiasli go jako Eugeniusz. Mozecie sobie wyobrazic zlosc mojej matki, gdy sie o tym dowiedziala, ale bylo juz za pozno na zmiane. Mama nigdy nie polubila tesciowej po tym wyczynie.

Gość gość
Powinna przestac lubic meza :D

Gość gość
Mezowi tez sie oberawalo, jak znam moja matke to pewnie bardzo zalowal tego co zrobil, haha.

Gość gość
Eugenia śliczne imię. Bardzo ładne i dla małej dziewczynki i dla dużej. Tak było z Julią- tez kiedyś bardzo rzadkie, a dzisiaj jest super

Gość gość 123456789
Miećka <3

Gość gość
Eugenia bardzo ładne.Imię bardzo popularne w Anglii. Moja siostra ma Eugenię i Weronikę. Wornika to kiedyś Weronka a Eugenia to kiedyś Geńka

Gość gość
Nie krzywdź dziecka. Jest wiele ładnych starych imion.

Gość gość
na moją znajomą mąż wołał Gieniuchna. Kwestia gustu.

Gość gość
To prawda, jest wiele pięknych, starych imion ale nie Gienia ,Teresa , Zenajda .Przemyśl to jeszcze ,poszukaj może znajdziesz jakieś inne i oryginalne i ładne.

Gość gość
no przeciez wiadomo ze to sie czasami no bez problemu uklada jak sie wie jak :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
Eugenia to już na dobre zagościła wśród starych imion...na równo z Zofią i Heleną...

Gość gość
Eugenia, Emilia to ostatnio najczęściej spotykane stare imiona no i jeszcze Zofia i Hania

Gość gość
Znam kobiety o tym imieniu i wszystkie są piękne i mądre, zobacz sobie np. na Eugenie Kachur, czy Eugenie Silve

Gość gość
naprawde ci sie podoba? dla mnie okropne;)

Gość gość
Eugenia - Euga, Eugenisia, Eugeniusia, Eugenka, Gena, Genia, Giena, Gienia, Gieniusia, Gienka, Niusia

Gość gość
TRAGEDIA ;(

Gość gość
nie fajne to imie. btw mojej kumpeli mama tez przeczytala jakas ksiazke i nazwala ja Georgina, wolamy na nia Gina lub Dzina, kumpela mowi,ze matka nie zle pojechala z tym imieniem.

Gość gość
Znam jedną dorosłą. Mówią do niej Dzidka, Dzida. Jak dla mnie masakra.. Czy Gienka, czy Dzidka.. jedno z gorszych imion. Forma główna raczej do kontaktów formalnych, a zdrobnienia paskudne.

Gość gość
Dzidka to zdrobnienie od Zdzisława. Eugenia nie jest złe, ale to zdrobnienie :o, nawet nie Gienia tylko "i" się wymawia jak 'j" Gjenia.

Gość gość
Nieważne od czego to zdrobnienie.. ale tak do niej mówią. A ma Eugenia. Do mojej babci wszyscy mówili Ada.. a nie miała na imię Adrianna, tylko Władysława.

Gość gość
Uważam, że to piękne imię . Poza tym, można je zdrabniać do Żeni ! To imię nie jest oczywiste ,ale ma w sobie dużo uroku .

Gość gość
Eugenia -brzmi godnie ale zdrobienia polskie to jest MASAKRA I SIARA :O jka znam życie jakaś ciocia wyskoczy z "Gienia" otoczenie podchwyci i będzie kupa ...

Gość gość
NIE, NIE , NIE, NIE.

Gość gość
Piękne imię

Gość Córka Eugeniusza

Najcudowniejsze imie na świecie 🙂Wcale nie musi być Gienka czy Gienia. Żenia,Żeńka to zdrobnienie od Eugenii. Wszystkie Eugenie to eleganckie,mądre kobiety z klasą.Zadne woźne.  Nie słuchaj idiotow. 

Gość gość

Jak dla głównej, ciapowatej bohaterki skeczu 😄