Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkolenia

Polecane posty

Gość gość

Ja teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Właściwie zwróciło mi się już po 2gim zabiegu! Jako jedyna firma prowadzą szkolenia z 17 metod przedłużania, zagęszczania i nie chirurgicznego uzupełniania włosów. Osobom, które odbyły kurs przedłużania włosów przysługuje wysoki rabat na włosy Beauty-for-You, a co za tym idzie można później w atrakcyjny sposób oferować swoje usługi w kosztach naprawdę interesujących, stąd mam właśnie dużo klientek. .Może spróbujesz tego? Po ukończeniu szkolenia otrzymujesz dyplom w języku polskim i angielskim oraz zestaw startowy (50 pasemek włosów słowiańskich, cążki do zaciskania ringów, szydełko z zapadką). Można u nich dostać potem rabat na włosy i to aż 40%, wtedy mam spory zysk dla mnie! No i na początku byłam po kursie zdezorientowana, nie wiedziałam co dalej, ale dobre jest to że oni pomagają Ci, służą radą, uczą też jak zdobyć klientów! Teraz zastanawiam się nad o*****em kursu na instruktorkę, oczywiście również w Beauty for you. Na pewno dostanę rabat:) Zajrzyj sobie na ich stronkę beauty-for-you. Pozdr !

Ja wykonują wszelkie szkolenie w 4Academy i pracuje jako kosmetyczka z zawodu. Lepszych kursów na pewno nie znajdziesz xD Jak by ktoś chciał zoabczyćto niech szuka ich na fb na pewno mają tyle samo do zaoferowania a nawet więcej niz Beauty for You

Mam swój salon kosmetyczny. Regularnie z dziewczynami jeździmy na szkolenia. Ostatnio przejechałyśmy się do Nouveau Contour z Poznania. Szkolenie z makijażu permanentnego jest nam aktualnie potrzebne w gabinecie, coraz więcej klientek chciało sobie zrobić. Mogę polecić ekipę z Nouveau Contour.

ja ostatnio byłam na szkoleniu ze stylizacji paznokci w szkole New Nails dużo zajęć praktycznych więc naprawdę wiele się nauczyłam