Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dominujacy facet

Polecane posty

Gość gość

Poznalam ostatnio takiego faceta, jest mily, kulturalny ale zbyt pewny siebie. Mowi bardzo zdecydowanie, co mnie denerwuje i jednoczesnie strasznie podnieca. Nie chce zeby mial taka wladze nade mna. Czuje sie jak mysza w pulapce.,Pare razy mu pdpyskowalam co mu sie chtba spodobalo.Boje sie ze zrobi ze mna co zechce, zaraz sama uklekne i mu zrobie loda, bo pobudza jakies moje niskie instynkty.,Przestaje panowac nad sytuacja. Czy myslicie ze taki facet moze byc dobrym partnerem? Ja nie jestem ulegla, nawet dam w morde jak cos mi sie nie spodoba

Gość gość
Tez bym chciala poznac takiego, jestem podobna do ciebie - lubie rzadzic, jestem bardzo pewna siebie, czasem nawet wulgarna i arogancka i...przyciagam ciagle spokojnych facetów, uleglych, pantoflarzy, maminsynków :(

Gość gość
Ale boje sie ze to aie szybko wypali ,taki goracy agresywny seks ,jaki moze wzbudzic, moze byc poczatkiem konca. Wiem ze jak sie cos dlugo rozpala to zwiazek jest trwalszy.

Gość gość
Czuje sie jak prehisroryczna kobieta zaciagana za wlosy do jaskini. Nie chce zeby mnie pokonal

Gość gość
Trafila kosa na kamien ,chce zeby mi jadl z reki , zeby spokornial

Gość tinnitus woman
fantastyczny gatunek wymierającego faceta. ech

Gość gość
Jak spokornieje, podniecenie zniknie. Warto?

Gość gość
Jeśli facet to tylko dominujący. Jeśli nie jest - to nie facet.

Gość gość
jw ciepła klucha z tzw zwiazku partnerskiego to sie nadaje na niańke do dzieci a nie mezczyzna na dobre i złe, wole pewnego siebie faceta z ktorym czasami sie pokłóce niz ciamajde, która jest mi ulegla we wszystkim

Gość gość
Temperamenty powinny sie w pewnym stopniu uzupełniac .Wazne jest zrozumienie i szacun .

Jeśli chodzi o kłócenie się - od kłócenia jak dla mnie jest to forum i debile na nim. Kłócić to się mogę z burakami a pózniej z wielką chęcią strzelić im w serce.