Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, czy któraś z was miała problem z ogólnymi obrzękami podczas albo po diecie odchudzającej?

Gość gość
jak obrzeki to masz problem z nerkami, moze za duzo wody pijesz.

Gość gość
albo za duzo soli jesz i ci się woda zatrzymuje

Gość gość
to nie to, miałam nawet badania robione i nic, wszystko jest w porządku..

Gość paulaaj
ja miałam, chudłam,ale czułam się opuchnięta, przez tarczyce też, lekarz powiedział,że musiałam coś źle jeść i dopiero polecił osobę,która mi ułożyła dobrą dietę, piłam też później figurę detox,żeby się oczyścic, i bylo już dobrze, bez obrzędków, wzdęć itd

Gość Olcia Dubicka
Ale co to za dieta i dokładne obrzęki bo to dziwne, zła dieta mo żę do tego prowadzić więc trzeba tu przeanalizować dokładnie co jadłas itp :) Mnie tego nauczyła pani dla której zajmuję się maluchami chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak w miesiąc pozbyłam się 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak dowiedziałam się że preparaty są zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie analizy co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co zarazem zwiększa mój spokój

Gość gość
Właściwie dieta nie jakaś specjalna, po prostu się zdrowo odżywiałam. Teraz już się nie odchudzam, to różnica jest taka że jem więcej kalorii dziennie, nie liczę ich staram się jeść zdrowo ale też nie przesadzam, jeśli od czasu do czasu mam ochotę na coś słodkiego to zjem. Nie mam efektu jojo. A nadal zdarzają się te obrzęki, szczególnie nóg. Mam też czasem bardziej wydęty brzuch niż rano, właściwie prawie codziennie, ale nie wiem czy to dlatego że to różnica ,,na czczo na po jedzeniu", czy to ma jakiś związek też z obrzękami. Tak więc nie wiem czy wgl dieta się tego przyczyniła czy to coś innego. Ostatnio myślę, że może hormony...