Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

relacje w związkach

Polecane posty

Gość gość
faceci potrafia grac na nerwach a kto sie lubi ten sie czubi wiec nudno nie musi byc. My tez jestesmy ze soba dlatego ze sie swietnie rozumiemy, jestesmy z innych "swiatow" jednak pasujemy do siebie i jakos to idzie wydje mi sie ze tworzymy dojrzaly normalny zwiazek. Obojgu nam na sobie zalerzy jedno dla drugiego chce jak najlepiej i co nawazniejsze szanujemy sie. Czasem milosc potrafi wiele skaplikowac bo czesem boimy sie wtedy mowci otwarcie o tym co nas rani

Moorland, ja na przykład nie mówię żonie że piszę coś czasem na Kafe (bo to obciach :P). No i co? to jest wg Ciebie kłamstwo i w jakiś sposób ja to krzywdzi? Kobiety mają bujniejszą wyobraźnię i na pewno więcej nam nei mówią niż my im. I cytacik: "...żołnierz dziewczynie nie skłamie, chociaż nie wszystko jej powie..."

Zdrowy Facet - pisałam o białych kłamstwach (mówionych, żeby kogoś nie zranić). Takie coś nawet nie wymaga komentarza - to tak jakby się nie przyznać do zjedzenia ciastka na diecie. :P

Gość gość
ciastko na djecie uah

Gość gość
czy sa tu dziewczyny kore zdradzaja swoich chlopakow?

Gość koasikonka po 22
ale po co być z chłopakiem, którego sie zdradza???? szkoda czasu, bez sensu mam męża z netu od kilku lat. Szukałam takiego dłuuugo. Super jest, dobry, czyli dobry we wszystkim. Myślę, że nam się udaje, poniewaz jest pierwszym mężczyzna , którego nie mam potrzeby poprawiać/ naprawiać/ ulepszać. Jest stały. Jest równy. Jest wspaniały. Jest sobą. Ma pełno wad, jak i ja. Ale żadna z nich, nie jest istotna, żadna mnie tak serio nie wkurza, nie dotyka. Poszedł po zakupy. Myślę...... kup wisniówkę... albo nie, kup wino czerwone. Wraca. Wchodzi do kuchni Stawia wino na blacie. :) Ludzie, mam fuksa ;)

Gość vivi1992
to tak jak ja mam moj ideal i jestem mu wierna

Gość gosc87654323
a nie boicie sie ze ci asi idealni nie przyprawiaja wam rogow??

Gość gość
bez sensu, czego mam sie bac? nie przystawiam mu gnata do skroni, bedzie chcial to odejdzie, a jesli chce byc ze mna to bedzie proste. po co siebie co kolwiek utrudniac?