Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją jeszcze kobiety które dążą do czegoś w życiu mają jakieś pasje i ni

Polecane posty

Gość gość

e myślą tylko żeby ładnie wyglądać i znaleźć sobie bogatego księcia? Czy istnieją takie, które interesuje cokolwiek poza modą, własnym wyglądem, serialami, ubraniami, plotkami i życiem koleżanek i tym żeby mieć lepiej niż inni? Czy istnieją jeszcze kobiety u których mózg potrafi zapanować nad prymitywnymi instynktami i które bezwiednie nie zalewają się kisielem na widok wysokiego faceta? Czy istnieją jeszcze jakieś kobiety, które chociaż PRÓBUJĄ nad tym zapanować?

Gość gość
Czy brak pasji u kobiety czy ten nie wysoki wzrost Ci przeszkadza?

Gość gość
A jakie pasje masz na myśli?

no chyba większość? co to za przyjemność być k***wką u boku męża i wymalować się jak lalka:O to o których piszesz to z niższych grup społecznych

Gość gość
Czytając niektóre wypowiedzi chłonie nie tyle chamstwem, co nienawiścią do innych ludzi. Oceniacie innych jak sędziowie z taką łatwością, a może najpierw popatrzcie na siebie- kim jesteście.

cały ten wywód tylko po to, żeby się pożalić na brak poklasku dla swoich krótkich nóżek...

Gość gość
Mam juz dosc pasji poswiecilam na to cale zycie, i co gowno. Teraz dbam o siebie, kupuje kpsmetyki , chodze na silke i czytam plotki, bo zaden facet nie lecialna moja pasje, zaden sie nawet nie pytal co studiuje

Gość wieczorową porą a
yyy... oczywiście, że istnieją. Wszystko zależy od kręgów, w których się obracasz. Tylko pamiętaj, że takiej też coś musisz zaoferować.

Gość wieczorową porą a
chciałaś faceta wyrwać na swoją pasję? :D taka to pasja była. Jak z koziej... wiadomo. Pasję się ma w sobie i nie ma ona nic wspólnego z celem wyrwania kogokolwiek. No, chyba, że ktoś jako pasję uważa zaliczanie kolejnych facetów/kobiet - bo i tacy pasjonaci się znajdują. Pasja jest pasją tylko wtedy, kiedy jest prawdziwa, z serca i oddajesz się jej całą sobą. Gdy jest prawdziwa.

Gość gość
jestem z******ta

Gość gość
Jestem. Mam pasję, kocham czytać książki. Uwielbiam podróżować. Mam swoją firmę i otwieram drugą, która jak bóg da będzie czymś, co zapewni mi porządną kasę na najbliższe lata. Uwielbiam gotować i piec. No ale nie nadaję się dla Ciebie bo już jestem zajęta:)

Gość gość
lubie pic piwo i palic papierosy to jest moja pasja oł je

Gość wieczorową porą a
pasja zazwyczaj nie wyklucza możliwości dbania o siebie :O

Gość gość
a dziewczyny z jaką pasją ci sie podobają?

Gość gość
wypij sobie piwko zapal szluge i ci przejdzie mowie ci to ja B-)

Gość gość
Ha ha ha zwal sobie konia i pogadaj ze starą

Gość wieczorową porą a
a jakie Ty masz pasje?

Gość gość
a moge z twoja? ;-)

Gość gość
Pasje kosztują.

Gość wieczorową porą a
niekoniecznie. Jeśli ktoś pasjonuje się np. pewnym wycinkiem historii - to informacje znajdzie w internecie, w książkach.

Gość gość
Po piwrwsze kosztuja np. podroze a nawet glupia ksiazka czy plyta po drugie po 35 czlowiek staje sie inny, pasje go juz nudza, jest zmeczony, chce lezec do fory dupa i w konxu zajmowac sie glupotami ktorymi kiedys gardzil

Gość gość
Czlowiek z wiekiem z idealisty staje sie przyziemnym wygodnym prostakiem, lubi dobrze zjesc, isc na zakupyrozpieprzyc pieniadze, poogladac maloambitne filmy.

Gość gość
Kiedys sztuka, kultura a teraz fwrdek kiepski

Gość wieczorową porą a
co Ty pieprzysz?! Jaki inny? Może Ty, jesteś zmęczony życiem i nie masz prawdziwej pasji. Jednak nie wydawaj wyroków na resztę, która potrafi mieć pasję, cieszyć się nią i żyć pełnią życia. Gdy masz pasję, żyje Ci się lepiej i szczęśliwiej. Rozwijasz się, poznajesz nowe rzeczy, nowych ludzi.

Gość gość
E tam narzekacie, że wszystko kosztuje. Ja skoro kocham czytać to nie kupuję książek za cięzkie pieniądze tylko zainwestowałam w Kindla i czytam za darmo. To samo z wycieczkami. Jak mam kasę to podróżuję daleko, a jak nie mam to szukam w okolicy 200 km i też jadę nawet na jeden dzień.

Gość gość
Całe mnóstwo, tyle że nie poznasz ich w klubie, ani na kółku różańcowym. Moje koleżanki uprawiają sporty, jedna skacze ze spadochronem, większość sporo czyta, chodzą do teatru, na koncerty (nie disco polo), odwiedzają muzea i galerie. Natomiast ze świecą szukać faceta, z którym jest o czym pogadać i który ma fajniejsze pomysły na spędzanie wolnego czasu niż browar z kolegami

Gość gość
jestem kobieta-kocham pilke nozna, to jest moja pasja :)