Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złączenie losu

Polecane posty

Gość gość

Złączenie losu : Oferuje nową usługę - dla wszystkich którzy poszukują sposobu odbudowania więzi z byłym partnerem lub partnerką. Zamiast rzucać urok miłosny, połącz Wasz los, na więzach duchowych i zacznij od nowa. Opis działania: Ta technika łączy osoby bliskie lub całkiem obce. Jestem w stanie przywrócić połączenie między ludźmi, tak by jedno, ciągnęło do drugiego. Każdy wie że, nie można uciec od własnych pragnień intencji i myśli, a właśnie tam działam. Wpierw pojawia się intencja a potem pragnienie a finałem tego jest działanie. Usługa dla: - byłych par - osób poszukujących miłości , mających nowego partnera na oku - wszystkich którzy popełnili błąd i chcą by partner/ka wrócił/a - każdego kto chce odbudować jakąś więź / rodzice, znajomi, miłość/ napisz : eternoexito@gmail.com

Gość gość
Ktoś ci za to płaci?

Gość gość
Ja bardzo długo szukałam i próbowałam wielu uroków ale dopiero pani z wrozkadiana.pl mi pomogła mówiąc jak odprawia się uroki. Okazało się, że najlepiej działa urok jeśli wykona się go samemu. Polecam spróbować.