Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek19951

Mam brzydką twarz zero szans na milosc

Polecane posty

Gość smutasek19951

Mam 18 lat,ponad 180 wzrostu ,ladna sylwetka,tylko mam ochydna,duza twarz,wygladam jak potwor :(( na milosc,nie mam szans,jedyna nadzieja to operacja bym wygladal normalnie,czasem mi sie zdaje,ze moja twarz,jest zdeformowana troche,czy naprawde mimo,swej brzydoty mam byc na zawsze sam :(

Gość gość
kazda potwora znajdzie swojego adoratora

Gość gość
Nie każda ;) i nie każdy. Najbrzydsi są sami.

Gość gość
szukaj wśród dziewczyn ze zdeformowaną twarzą

Gość gość
W Polsce ogółem kiła z chirurgią plastyczną, nie ma za dużo dobrych chirurgów, jedynie Szwajcaria/Anglia wchodzi w grę. Co masz nie tak z twarzą? Największe zmiany na+ dają operacje szczęki. Zacznij od schudnięcia do 10% bf i wtedy można rozmawiać co jest nie tak. Łysiejesz?

Gość smutasek19951
Cala moja twarz,jest ochydna w ch..j

Gość gość
Poszukaj otyłej

Gość gość
każda potwora znajdzie swego amatora, każdy garnek swoja pokrywkę, więc spoko jakaś amatorka brzydali też się pewnie znajdzie, poszukaj innych swoich zalet ładna fyzurka, pachnące ciało czyste i zadbane, ładny ubiór i ktoś się znajdzie, więcej wiary w siebie

Gość gość
Wrzuć fotkę to się zobaczy co jest nie tak.

Gość gość
nie masz szans na miłośc bo jesteś zakompleksionym, użalającym się na sobą popaprańcem. żadna dziewczyna nawet najbrzydsza nie chce spędzać czasu z kimś kto ciągle zrzędzi, weź się ogarnij czlowieku. wygląd to nie wszystko w szczególności u chlopaka. NIGDY nie dawaj po sobie poznać, że coś z tobą jest nie tak. Myśl, że jesteś idealny a inni będą myśleć tak samo

Gość smutasek19951
Tylko jak mam tu fote dac

Gość gość
"Mam ten sam problem co Ty, z tą różnicą że jestem dziewczyną. " Lol, nie masz tego samego problemu co brzydcy faceci. Nawet najbrzydsza kobieta znajdzie sobie faceta, tylko niektóre po prostu nie chcą, albo nie mogą znaleźć żadnych przystojnych, którzy by na nie polecieli (a brzydkiego nikt nie chce). Co zrobisz.

facet zrzedzisz i tyle !!!!!!!! - dzisiaj mamy powszechne op.plastyczne - ale zaraz powiesz ze kasy brak ! - facet nie piiierrdool ...

Gość smutasek19951
Napewno,nie wygladasz tak zle,jak ja :(

Gość smutasek19951
Kasa to nie problem,bo mam plan i zarobie i starczy ...

Gość gość
a ja myślę, że jest odwrotnie. Brzydki facet zawsze znajdzie dziewczynę, nawet ładną, a brzydka laska raczej nigdy

Gość gość
Uważaj tylko na op. plastyczne bo większość chirurgów w polsce nie ma doświadczenia w operowaniu mężczyzn i np. nosy potrafią tylko kobiece robić. Jak wygląda twój zgryz? Poza tym masz 18 lat i może jeszcze twoja twarz się trochę zmieni (ale raczej nie liczyłbym na to aż tak bardzo)

Gość gość
"a ja myślę, że jest odwrotnie. Brzydki facet zawsze znajdzie dziewczynę, nawet ładną, a brzydka laska raczej nigdy" tylko jak ma kasę, a poza tym co to za frajda mieć dziewczynę, która jest tylko z tobą ze względu na kasę

Gość gość
nie rozumiem takich marud jak Ty. jeden wyjazd do sezonowej pracy na 2 miesiące i masz okolo 13 tysięcy, robisz szczęke czy nos, za rok kolejne 13 tysi i nastepna operacja. I powoli spelniasz marzenia. Nie ma sensu męczyć się całe zycie.

Gość brzydal_RK
U mnie jest to samo.Mam dolną szczękę krótszą niż górna,do tego wyłysiałem na czubku głowy jak stary chłop (a mam dopiero 30lat) wysoki też nie jestem. Mam konto na portalach randkowych ze zdjęciem ale niestety zero zainteresowania kobiet :o

Buhaha właśnie mam gorzej niż facet. Mnie nie chce żaden, nawet żul spod mostu. Facet nigdy nie zaakceptuje brzydkiej kobiety, wiem co mówię bo widzę moje zerowe powodzenie.Także jak nie wiesz to się nie odzywaj 🖐️

Gość gość
"Buhaha właśnie mam gorzej niż facet. Mnie nie chce żaden, nawet żul spod mostu. Facet nigdy nie zaakceptuje brzydkiej kobiety, wiem co mówię bo widzę moje zerowe powodzenie.Także jak nie wiesz to się nie odzywaj " Nikt cię nie chce na związek, co się dziwisz? Ale na raz pewnie znajdziesz tabuny chętnych w swoim wieku. Albo szukaj rozwodników.