Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki antykoncepcyjne azalia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Urodzilam dziecko, mialam okres i po 6 tygodniach bylam na wizycie u ginekologa. Zostaly przypisane mi tabletki azalia, które należy rozpocząć przyjmowanie z pierwszym dniem miesiączki. Problem tkwi, iż od 7 miesięcy nie mam okresu gdyż nadal karmie piersią. Przyjmowac tez nie zaczelam..no bo jak... Ktoś byl w podobnej sytuacji ? Co robić ?

Gość gość
Zacznij brac w dowolnym momencie. Przez pierwszesiedem dni zabezpieczaj sie dodatkowo. Nie przyszlo Ci do glowy, zeby zapytac lekarza? :o

Gość gość
Na pierwszej wizycie dr wytlumaczyl mi wszystko... Tylko nie sądziłam, ze nie będę miala okresu... Dziękuję.

Gość gość
Wlasnie. To jak to jest ?

Gość gość
ale chyba niebardzo przyjmowac tabletki jak sie karmi ?

Gość gość
Azalia to mini pigułka przeznaczona dla kobiet karmiących.

Gość gość
Autorko postępuj zgodnie z ulotką. Czyli powinnaś wykluczyć ciążę, a następnie rozpocząć brać tabletki i zabezpieczać się przez pierwsze 7 dni.

Gość gość
ja bralam azalie i do zadnego okresu nie czekalam. nie wiem jak ci tlumaczyl lekarz ale mi kazal wziac od razu jak kupie. trzeba tylko pamietac o tym zeby brac bardzo regularnie i nie zapominac - dlatego ja z nich zrezygnowalam bo w kolko zapominalam wziac i zalozylam spirale. a tak poza tym jak masz czekac na okres? przeciez kobiety ktore karmia nie maja po kilka miesiecy okresu a to jest tabletka dla karmiacych z minimalna zawartoscia hormonoow. albo zle ci wytlumaczyl albo zle zrozumialas.