Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_gość

Umówiłam się już z kolejnym gościem na spotkanko

Polecane posty

Gość Ania_gość

Bo jestem w miarę jako tako ładna, więc niektórym się podobam. I było już kilka razy, że prosili mnie o więcej spotkań, ale nigdy z tego nie wynikło nic więcej, bo mam głupi charakter. Jestem po prostu zbyt przebojowa, a faceci wolą bardziej ułożone dziewczyny na związki. Jestem przerażona umówionym już spotkaniem w ten weekend. Byłam z partnerem kiedyś 2 lata i lubiał mnie taką przebojową, teraz nie trafiam na faceta, który by to akceptował

Gość Ania_gość
poza tym jak sie stresuje to zaczynam pluć, chyba na pluje na tego goscia na tym spotkaniu, sama nie wiem czemu sie w ogole zgodzilam.... zeby sie dodatkowo stresowac? nie wiem co mi odbilo...

Gość gość
A ja wiem.Ja jestem ułożona spokojna,I jestem sama.A moje d\koleżanki to takie wariatki i od dawna mają partnerów

Gość zielone kepi
Dasz rade . Jesteś przebojowa to i zasługujesz na przebojowego faceta który dotrzyma Ci tempa. Nie ma co zgrywać kury czy myszki czy dystyngowanej konserwy. Obecne reguły życia wymagają dynamiki. ..Lubię przebojowe dziewczyny.

Gość Ania_gość
no właśnie jakos nie zauważyłam... jestem strasznie energiczna, żywa, to przeraża potencjalnych partnerow. nie umiem sie zmienic, bo mam nature nerwusa - wszystkim sie stresuje i stąd tez takie wyżywanie sie energią... podobna tez jestem w sferze intymnej, ale nie o tym mowa. nikt nie chce poznac mamy z dziewczyną, ktora jest wariatką. ale moj byly to akceptowal, ale poroznilo nas pozniej co innego. rany, jak sie zmienic....

Gość gość
"Lubiał mnie przebojową" Co za klasa :D

Gość Ania_gość
hehe, no przynajmniej wytrzymywał taką :P

Gość gosc janita
nie zmieniaj sie badz soba....

Gość Ania_gość
no i kolejny pomyśli ze jestem porąbana... no postaram sie byc troszke normalniejsza, choc troszke, by nie obdarzyc go całą moją chorą energią...wcale to nie musi z tego nic wyjsc. moze to byc fajny kolega i moze to zostac na takiej stopie, juz nie łudze sie ze poznam faceta na chwile obecną, bo na chwile obecna jak sie umawialam to kazdy mial mnie za zbyt przebojową....

Gość gosc janita
uda ci sie...ja jestem energiczna ....i poznalam mojego mruka....wogole do siebie nie pasujemy ....ale gdy przychodze do domu po ciezkim dniu w szpitalu i ten cholernik siedzi na tej kanapie i czyta ta gazete....odrazu sie usmiecham a gdy go poznalam rzucilam mu sie na szyje......po pijaku.....sa i tacy wyjatkowi...ktorzy akceptuja rozne roznosci :)

Gość zielone kepi
a jak trafisz na dominatora który lubi partnerstwo w dzień i ujarzmanie amazonki w nocy..

ale przeciez to ze jestem porabana na czole nie mam napisane ! - a miewam takze zalety - mam pieknego - rozowego MOTYLA

Gość zielone kepi
pisz tak dalej ,pisz. Sam na Ciebie zapoluję. Pomimo tej Twojej groźnej dla otoczenia przebojowości.