Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość She45545

Pomocy

Polecane posty

Gość She45545

Jestem w szczęśliwym związku z moim chłopakiem już ponad 2 lata. Jesteśmy w tym samym wieku, zaczęłam kurs logistyczny, gdyż po LO nie miałam zawodu. Czuję się przy nim gorsza, gdyż On i jego rodzice mają firmę i dosyć dużo zarabiają, a mnie brakuje na niektóre przyjemności, gdyż z tego co zarobię ledwo co mi starcza na sama siebie., Od rodziców pieniędzy nie jestem nauczona brać. On się tym szczyci, że dużo zarabia i jego rodzina również, uważają wszyscy, że jak pochodzę z miasta tzn z bloków to jestem gorsza i to że nie wyprawiam hucznych imprez świadczy o tym, że nie mam pieniędzy, a to nie prawda. Zawsze jak coś zarobię staram się przeznaczyć na mnie i na niego. Ale niestety działa to tylko w jedną stronę. Piszę to po to, aby się wyżalić.

Gość gość
Zostaw go. Nie ma sensu być w związku, w którym czujesz się mniej warta.

Gość She45545
Nie raz próbowałam, ale jednak uczucia robią swoje. ;/

Gość She45545
Też nie chcę się poniżać, mówiąc mu że czuję się źle w związku, bo masz więcej pieniędzy. Nie raz mi dawał, ale nie przyjmowałam to zbyt upokarzające.

Gość gość
Coś o tym wiem :/ ale to Ty będziesz cierpieć z czasem bardziej. To uczucie będzie pogłebiać się w Tobie. Jesteś kobietą, więc szybko Ci minie uczucie.

Gość She45545
On chce mnie również przyjąć do tej firmy, tylko że nic bym nie robiła tylko miałabym sprzątać i dawałby mi 1500 na opłaty, jedzenie i na własne wydatki, a on zarabia 10 000... po tym normalnie cios w serce.