Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anette2013

Spóźniony okres

Polecane posty

Gość Anette2013

Witam bardzo proszę o poradę bo oszaleję...W 25 dc czyli w dni niepłodne uprawiałam z moim chłopakiem seks, w trakcie którego on zorientował się że pękła prezerwatywa. Nie doszło do wytrysku, jednak wiem, że w preejakulacie mogą byc zdolne do zapłodnienia plemniki... Zważając na to iż byłaby to moja druga tabletka w ciągu dwóch miesięcy nie zdecydowaliśmy się na escapelle... Okres powinnam dostac 4.10 (28 dni cykl regularny) i nadal go nie ma...bolały mnie cały czas piersi mocno, raz tylko przez kilka minut bolał mnie brzuch jak przed okresem, jestem bardzo smutna, płaczliwa, mam wahania nastroju...Dodam, że niedawno, w tym cyklu przeszłam przez zmianę klimatu, podróż samolotem oraz wiele stresujących sytuacji...Wizytę u ginekologa mam za tydzień, nie wytrzymam do tej pory bo bardzo się boję...Czy prawdopodobieństwo ciązy w moim przypadku jest duże?

Gość gość
Zaburzenia cyklu są spowodowane przyjęciem escapelle.

Gość Anette2013
hmm ale escapelle przyjmowałam pod koniec lipca...teraz nie odczuwam nawet bólu brzucha jak przed miesiączką :(

Gość gość
Zmiany nastroju? Za wcześnie na objawy ciąży!

Gość gość
kilka złotych i test... to takie trudne?

Gość gość
Zjedz troche cynamonu.. Wywoluje okres... Ale nie jedz jak test wyjdzie pozytywny, wiec zrob go zanim to zrobisz, bo mozna poronic