Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi123321

Beznadziejne wlosy co robic

Polecane posty

Gość mimi123321

Tak jak w temacie - jestem posiadaczka beznadziejnych wlosow.... Sa rzadkie i cienkie...chyba nie moze byc nic gorszego. Nie farbuje ich zeby nie pogorsyc stanu. Wiem ze to jest genetyczne itd ale mam dosyc komentarzy ze mam 5 wlosow na krzyz...co robic?

Gość gość
Włosy są ważne

Gość mimi123321
Juz teraz mam krotka fryzure...generalnie wlosy sie blyszcza, wygladaja na zdrowe. Ale z tyłu mam troche plaska glowe wiec ciezko jest mi przy cienkich wlosach zachowac z tylu okragly ksztalt...zazdroszcze wszystkim ktorzy odziedziczyli geste i mocne wlosy...

Gość mimi123321
Są wazne- to wizytówka kazdej kobiety...

Gość gość
Farbować możesz, ale tylko henną (pogrubia lekko). Poza tym są sposoby na pogrubienie rosnących włosów, np. wcierka z adenozyną, cysteiną, tu popatrz: www.laboratoriumurody.pl/forum/jak-zwiekszyc-grubosc-wlosa-patenty-dla-zdesperowanych,t935.html

Gość mimi123321
Niestety link sie nie otwiera...teraz zaczelam olejowanie, wlosy sa ladne ale bez objetosci...

Gość gość
Musisz użyć wyszukiwarki, niestety tu się często nie da wstawić działających linków :(

Gość gość
www.laboratoriumurody.pl/forum/jak-zwiekszyc-grubosc-wlosa-patenty-dla-zdesperowanych,t935.html

Gość gość
link trzeba skopiować i usunąć spację, żadna filozofia chyba? Co do gęstości to spróbuj wcierek i picia skrzypu z pokrzywą, powinny wyrosnąć nowe włoski, wiem po sobie.

Gość gość
ściąć na krótko, fajnie wypazurkować tak drapieżnie

Gość gość
Proszę spróbować kolagen morski. Ja stosuję go na włosy przez miesiąc i widzę że przestały wypadać to już coś.

Gość gość
Umiesz czytać, jej nie wypadają, nie ma co wypadać, fizjologicznie mało ma. Autorko henna pogrubia włosy, spróbuj.

Gość gość
Dokladnie, to kwestia genetyki...moja mama tez ma takie kiepskie wlosy. Kolor mi odpowiada wiec nie chce ich farbowac. Slyszalyscie o laminowaniu wlosow? Podobno to sprawia ze wlosy staja sie bardziej "mięsiste"...jak patrze na wszystkie blogi dziewczyn ktore takie piekne losy maja to az serce boli...

Gość gość
Laminowania jak najbardziej możesz spróbować (jak i wszelkich innych odżywek proteinowych, tylko trzeba pamiętać o nawilżaniu, żeby nie przeproteinować), może dać dobry efekt. Poczytaj też tutaj: www.anwen.pl/2012/01/grubszegestsze-wosy.html www.anwen.pl/2013/07/pielegnacja-wosow-cienkich-raz-jeszcze.html

Gość gość
Spróbuj odzywki revitalash do włosów. Do tanich nie należy,ale efekty są rewelacyjne. Można ją kupić w dobrych salonach kosmetycznych.