Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonapopoplo

3 tyg spuznienie okresu

Polecane posty

Witam około16.09 miałam mieć okres nie dostałam a zamiast jego leciał mi biały śluz przez pare dni, miałam bóle podbrzusza ale nie takie jak w czasie miesiaczki .6.10 dostałam okres byłam u lekarza ale mnie nie zbadał bo była bardzo obfita mam przyjsc 18 bo nie wiadomo czy to krwawienie czy miesiaczka powiedział że moze byc to ciąża ostatni okres miałam od 13-17.08

Gość gosccc
Moze i bylas w ciazy. Nie robilas testu jak sie spozniala? Pisze ze moze i bylas bo jesli mialas silne krwawienie tzn ze moglas poronic bo w ciazy takie krwawienia nie powinny miec miejsca.

Gość gość
W ciąży krwawienia się zdarzają. Rozwiązanie Twojego problemu jest bardzo proste: idź do apteki, podejdź do lady, powiedz Pani bądź Panu "dzień dobry, poproszę test ciążowy", zapłać, schowaj go do torebki, wróć do domu, obejrzyj jakiś film, zjedz kolację, pójdź spać. Rano jak wstaniesz, to sięgasz do torebki. Wyciągasz pudełeczko z zawartością w postaci testu ciążowego. Wyciągnij kubełek na mocz, nasiusiaj tam. Połóż na płaskiej powierzchni test płytkowy. W obszarze do tego przeznaczonym zaaplikuj kilka kropli moczu (przeczytaj ulotkę, a będziesz wiedziała ile dokładnie), w zależności od zaleceń zamieszczonych na ulotce odczekaj 3 bądź 5 minut. Odczytaj wynik (dwie różowe kreski-ciąża, jedna-jej brak). I gotowe! Niewiedza zostaje zaspokojona!

Ja testy robiłam ostatni 10 dni po spodziewanym terminie miesiączki wszystkie 3 były negatywne ( nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia jeżeli doszło ) a może miesiączka się opózniła przez silne leki przeciw bólowe ?? jak to ciąża to nic strasznego ale najbardziej sie boje że coś mi jest

infekcja też myślę że to nie jest bo nic mnie nie piekło nie swędziało ani nie mam żadnych przebarwień czy krost ... wczoraj trochę bolał mnie przedsionek pochwy jak by jakieś skurcze (przy ruchu )

Może któraś z was wie o co chodzi ??? trochę się martwię bo nie wiem co mi jest wiem że testy czasami ale raz na milion dają zły wynik z powodu hormonów