Olcia 83 0 Napisano Październik 10, 2013 Ostatnio szukałam dietetyka. Z tego co słyszałam interesującą była opcja dietetyka online. Taką poradnią jest sanodiet. Mają chyba nawet jakąś swoją dietę czy plan żywieniowy. Ktoś już korzystał z usług tej poradni? Warto :) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 ostatnio coraz czesciej o nich mowa na różnych stronach. Ta metoda to chyba jakas świeżynka na rynku diet. Ktoś wie coś więcej na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zofia_1985 0 Napisano Październik 10, 2013 ja skusiłam się na usługę tej poradni. Kilka osób już o niej wspominało, więc postanowiłam sprawdzić, opcja jak najabrdziej wygodna dla osób które wiecznie nie mają czasu albo po prostu nie mają dostępu do dietetyka ze wzgledu na jego brak w małej mieścinie (tak jak w moim przypadku). wysłałam do nich maila , którego znalazłam na stronie internetowej, po czym pani dietetyk skontaktowala sie ze mna telefonicznie. Zaczynam odchudzanie ich metoda, czekam na pakiet startowy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 jakie było pierwsze wrażenie po rozmowie, zapoznaniu z dietą? kolejna wydziwiana, jednoskładnikowa , nie do stosowania na dłuższy czas ;czy w miarę racjonalna i wygodna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grosia1 Napisano Październik 10, 2013 no no no...ceny mają zarombiste:D.To ja za te 200 zł też ułoże Wam dietę:D.Nawet zrobię promocję i za 150:D. Już mam za sobą 22 kg i bez dietetyka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 ale my Grosia Tobie nie zapłacimy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olcia 83 0 Napisano Październik 10, 2013 widziałam na innym forum ,że mają jakieś 3 fazy/ etapy ? coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 Bez sensu jest takie gadanie o wysokich cenach, jak lekarz się uczy i się mu płaci grubą kasę za wizytę to nikt nie mówi, że jest źle, więc taka sama sytuacja dotyczy dietetyków. Po to się ludzie wykształcają w konkretnej dziedzinie żeby pomagać ludziom i zarabiać na tym pieniądze jest to logiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olcia 83 0 Napisano Październik 10, 2013 haha grosia, a ty bys dietę układała czy masz na myśli gotowca z internetu :P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grosia1 Napisano Październik 10, 2013 a czemu z neta?Fakt,czytałam o dietach duuuużo:).Dukana nie polecam bo rozwala nerki i takie tam,ale poczytajcie o zdrowym żywieniu i same ułożycie sobie diety:P.Do pracy chodzę piechotą a mam 3,5 km i nie ważne czy deszcz czy słońce:P.Jeśli chodzi o wspomagacze...fakt... stosuję therm line forte.Ze 125 kg,od marca zrzuciłam 22 kg.Nie zależy mi na tym,żeby zrzucić szybko i niebezpiecznie.Sukcesywnie dążę do celu i wiem,że następne 25 kg przez następny rok zrzucę:). P.S.Podstawy żywienia mam opanowane,jestem po szkole gastronomicznej:P,ale trochę zaangażowania i wszystko mozna sobie poukładać:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczka porcelanowa 0 Napisano Październik 10, 2013 Gosia w takim razie co i jak jesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 hahaah stosujesz termogenik i podniecasz się, że umiesz układać diety? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 p.s mam nadzieję, ze orientujesz się odnośnie wplywu termogeników na tarczyce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 Podstawy żywienia w szkole gastronomicznej to chyba jednak trochę za mało żeby pracować z pacjentami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grosia1 Napisano Październik 10, 2013 termogenik jest tylko dodatkiem a nie dietą:P nie umiesz odróżnić to nie odzywaj się:D. Jem...oprócz słodyczy wszystko,ograniczam węglowodany,ruszam się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olcia 83 0 Napisano Październik 10, 2013 Nie chce nikogo obrazac, ale olałabym rozmawiac z kims kto ma podstawy wiedzy klinicznej, a żywieniowo zna się dość dobrze w temacie... To jak? Sano diet warto czy nie warto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grosia1 Napisano Październik 10, 2013 lekarze też nie maja za dużo w głowach:P:D.dobra,nie wdaję się w dyskuty,bo zaraz będzie gość atakował:D:P,jeszcze pogryzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 Grosiu :) po prostu nie możesz się porównywać do osób, które odchudzają się bez silnych termogeników. Poza tym schudłaś dużo i schodzisz z dużej wagi, inaczej działa to u osób, które np chcą schudnąć 7-10 kg, to chyba jasne :) To super, że walczysz o siebie, ale nie pisz, że masz taką super dietę, skoro stosujesz silne wspomagacze, bo to po prostu nie jest zgodne z prawdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grosia1 Napisano Październik 10, 2013 termogenika nie stosuję non stop,raz na 2 miesiące po 2 tygodnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 co nie zmienia faktu... że nie dla każdego będziesz autorytetem z zakresu układania diet. Ja swoje zdrowie powierzę profesjonalistom. Zamiast offtopować dowiem się o co chodzi z tym sano diet :) a Tobie życzę powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lawenda1 0 Napisano Październik 10, 2013 a co to te termogeniki ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zofia_1985 0 Napisano Październik 10, 2013 Grosiu, jak masz ochote wspomagać się tym czym się wspomagasz, Twoja sprawa, diety równiez mozesz sobie układac, ja podjelam się wspolpracy ze specjalistami. co do ceny, za cały program (w moim przypadku 3 miesięczny) zapłaciłam tez mniej (3 miesiąc otrzymałam za darmo), co do samej metody, po I rozmowie wiem, że są 3 fazy: oczyszczania, spalania i stabilizacji. pod koniec każdej z faz/na początku nastepnej, mam odbyć z dietetykiem konsultacje, czyli na bieżąco bede informowana co i jak działac, a na maila będę dostawała programy zywieniowe dostosowane do poszczególnej fazy i moich preferencji, z pakietem powitalnym otrzymam termin I konsultacji więc wtedy będę mogla podzielić się większa ilością informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2013 ale czy te rozmowy są na Twój koszt? czy można się z nimi skontaktować też w weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zofia_1985 0 Napisano Październik 14, 2013 nie, rozmowy sa na ich koszt, bo to oni do mnie dzownią, wczesniej umawiamy się na konkretny termin pracują tez w weekendy, w dość duzych widelkach czasowych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćB Napisano Październik 14, 2013 Brzmi interesująco ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zofia_1985 0 Napisano Październik 16, 2013 mogę podzielić się już pierwszymi wrazeniami, bo jestem po 1 dłuzszej konsultacji:) po krótce: pakiet powitalny otrzymałam do rąk własnych - ogólne info dot samej metody no i termin I konsultacji. co do samej I Konsultacji - pani dietetyk przeprowadzila ze mną rozmowe nt. mojego zywienia, stanu zdrowia, dość szczególowo, opowiedziała o I fazie metody (oczyszczanie organizmu)dokladnie co i jak, na jakie produkty zwrocic uwage i dlaczego, wyjasnila mechanizmy dzialania, dopytywała tez o produkty których nie lubie, żeby odpowiednio zmodyfikowac, dopasować opracowaną fazę do moich preferencji i mozliwości:) po konsultacji otrzymałam materiały, w których dokladnie była opisana I faza metody, jej założenia, substancje aktywne , oczywiscie przepisy na poszczególne dania no i umowilysmy się na kolejną konsultacje za 2 tygodnie:) na razie 3 dzien stosuje I faze metody, co prawda waga prawie nie drgnela, ale przy oczyszczaniu organizmu to raczej normalne, za to jetsem bardzo pozytywnie nastawiona:)) będe informowała was na biezaco! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2013 Skontaktowałam się ostatnio z tą poradnią SanoDiet i rzeczywiście odchudzanie ich metodą wydaje się bardzo rozsądne, zdecydowałam że zaczynam w nowym roku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2014 na utratę kilogramów jest tylko jedna metoda zwana metodą "m ż". będąc na szpitalnym jedzeniu w ciągu miesiąca schudłem 10 kg a po operacji gdzie przez 10 dni nic do jedzenia tylko kroplówki i po 5 dniach glukoza do picia następne 8 kilogramów. wszystkie inne cudowne diety to naciąganie ludzi na kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2015 nie żreć tyle! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2015 Zioła Tybetańskie na odchudzanie. Polecam z autopsji są dobre efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach