Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koollo

Gdzie najwięcej wieśniar

Polecane posty

Gość koollo

Warszawka, Kraków, Tricity, Poznań, Wrocław? obstawiam, że wawka bo tam pół lubelskiego przyjeżdża, a potem Kraków i podkarpackie wiochy.

Gość gość
Najmniej wiochy w Trojmiescie, potem Poznań, Wrocław, Kraków i najwięcej w Warszawie

Gość tomaciek
W Poznaniu najmniej. Do Trójmiasta to z mazur wieśniary przyjeżdżają i z pgr-ów w pomorskim.

Gość gość
Poznań to tez zaglebie wiesniactwa, bydlo z calej wielkopolski i kujaw. Taki maciek b z kafe, typowy poznański wiesniak

Gość gość
w 3city najwiecej, tam pelno puszczalskich wiesniar z hivem

Gość wychowana na wsi
A ty kim jesteś żeby twierdzić, że ktoś kto wychował się na wsi jest wieśniakiem bez kultury i ogłady ???? uważasz, że ludzie mieszkający na wsi nie potrafią się odnaleźć w tzw, miejskim buszu???? znam ludzi, którzy pochodzą z miast nie grzeszą poziomem inteligencji... i nie potrafią się zachować w miejscu publicznym, co więcej nie wiedzą do czego służy żel pod prysznic i szczoteczka do zębów! Więc skończ pier****lić takie bzdury i nie smrodź na kafe swoim wielkomiejskimi poglądami bo g***o wiesz mieszczuchu zasrany!

Gość gość
Wieśniar najwięcej w Warszawie !

Gość gość
Ja mieszkam na wsi i się tego nie wstydzę.Uważam też,że ocenianie człowieka po tym skąd pochodzi nienajlepiej świadczy o oceniającym.

Gość gość
Ludzie ze wsi nie chodzi tu o pochodzenie! Chodzi o to, że nawet człowiek z miasta może zachowywać się ja zwykły wieśniak z roli, to tylko taka przenośnia, nie bądźcie tacy wyczuleni. Jak dla mnie najwięcej łatwych panienek i wieśniaczek w Gdyni.

Gość gość
Staram się nie generalizować,ale odkąd na pewnym portalu przeczytałam list pewnej Warszawianki,zaczynam inaczej postrzegać mieszkańców naszej stolicy.I nie jest to pozytywna opinia.

Gość gość
łódź i wawa - pełno puszczalskich pustaków. a w niedziele pod kościółkami tłumy prostactwa. lublin w sumie też, tam to już jest wiocha i ciemnogród po całości. i k****idołek.

Gość krakushakus
kraków zdecydowanie. tu jest tragedia, same lachociągi prawie :/ byle zagraniczniakowi za parę euro pupska dają :/ chociaż hanysowo (katowice) chyba jeszcze gorsze.

Gość gość
W głowie mu się to nie mieści! !! Skąd macie takie dane? Ze w tym mieście to pustaki w innym lachociągi ??? Mam 23 lata pracuje i studiuje mam w otoczeniu same normalne dziewczyn, które nie dają komu popadnie. .. czy społeczeństwo aż tak schodzi na psy